Life

Gina Pistol i-a făcut cea mai tare caracterizare Deliei. N-ai mai auzit așa ceva: ”E femeia așa…”

Gina Pistol a descris-o în cel mai inedit mod posibil pe Delia. Ce a putut să spună prezentatoarea despre jurata de la iUmor.
20.08.2023 | 19:57
Gina Pistol ia facut cea mai tare caracterizare Deliei Nai mai auzit asa ceva E femeia asa
Gina Pistol a descris-o în cel mai inedit mod posibil pe Delia. Ce a putut să spună prezentatoarea despre jurata de la iUmor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii culinare Chefi la cuțite i-a făcut cea mai tare caracterizare soției lui Răzvan Munteanu. N-ai mai auzit așa ceva: „E femeia așa…”. Blondina nu a trecut-o cu vederea nici pe cântăreața Inna.

Gina Pistol a descris-o în cel mai inedit mod posibil pe Delia. Ce a putut să spună prezentatoarea despre jurata de la iUmor

Gina Pistol a descris-o în cel mai inedit mod posibil pe Delia, artista care nu-și expune prea multă piele la vedere. Ce a putut să spună fosta prezentatoare de la Asia Express despre jurata de la iUmor, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Soția lui Smiley are mai mult timp liber la dispoziție de când a renunțat la contractele din televiziune. Și pentru că poate face tot ce vrea, atunci scrolează pe Internet, unde observă cum arată și alte vedete autohtone.

„Între timp am intrat pe Instagram la noutăți și mi-a apărut ultima postare a Innei. Mă gândeam că mai bag o gură de apă și să mă duc să fac un antrenament.

ADVERTISEMENT

Și că tot vorbim despre femei mișto, acum, na sunt femeie măritată și nu pot să vorbesc despre bărbați mișto… în afară de bărbatul meu nu există altul. Bă, îmi place foarte mult.

Deși eu aș vrea să fiu mai slabă, așa băț, îmi place foarte mult cum arată Delia, frate. E femeia așa cărnoasă așa, nu știu. Mie îmi place mult de tot cum arată Delia, mai sunt și alte femei”, a spus Gina Pistol, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, în formă maximă la 42 de ani

Gina Pistol este într-o formă maximă, chiar dacă a născut și a trecut prin mai multe transformări. La 42 de ani blondina se menține suplă mulțumită sportului și antrenamentele pe care le face la sala de fitness.

Fosta moderatoare de la Chefi la cuțite le arată adesea fanilor exercițiile pe care le face, uneori fiind însoțită chiar de partenerul de viață, Smiley. Ambii sunt focusați pe felul în care arată pentru că sunt persoane publice.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta de la Antena 1 este considerată foarte frumoasă de când este fericită și împlinită cu rolul de mamă și de soție. Gina Pistol este mândră de fiica sa, Josephine, care a venit pe lume în martie 2021.

ADVERTISEMENT