Life

Ce s-a ales de Tania Budi, una dintre cele mai frumoase femei din România. Ce face acum

Ce s-a ales de Tania Budi. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Iată cu ce se ocupă aceasta acuum.
21.07.2023 | 07:09
Ce sa ales de Tania Budi una dintre cele mai frumoase femei din Romania Ce face acum
Ce s-a ales de Tania Budi, una dintre cele mai frumoase femei din România. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Tania Budi. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar a cam dispărut din lumea mondenă. Iată ce face acum.

Ce s-a ales de Tania Budi, una dintre cele mai frumoase femei din România

Tania Budi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta nu mai apare așa des la evenimentele mondene, ci se ocupă de afacerile sale.

ADVERTISEMENT

Fostul manechin are mai multe afaceri la malul Mării Negre de care se ocupă personal. Dar aceasta recunoaște că nu prea stă pe litoral pentru că-i nu îi place cel de la noi din țară.

Astfel că Tania Budi merge să își pună la punct afacerile de la Constanța, dar apoi se întoarce înapoi în Capitală. Ea a mărturisit că stă doar puțin pe litoral când este vreme de plajă și cam atât.

ADVERTISEMENT

„Eu nu prea stau pe litoral, am niște afaceri acolo. Mă duc, le pun la punct, mă întorc, stau în București. Când e vreme de plajă, mă duc și stau puțin mai mult pe acolo, dar nu foarte mult. Pentru că nu sunt un fan al litoralului românesc”, a dezvăluit vedeta pentru Cancan.

În schimb, Tania Budi iubește alte locuri de plajă, dar nu de la noi din țară. Cel perfect pentru ea ar fi o plajă complet pustie!

ADVERTISEMENT

Tania Budi nu vrea să spună dacă iubește sau nu

Foarte discretă este vedeta în privința relațiilor de iubire. Aceasta nici nu a vrut să dezvăluie dacă este sau nu într-o relație, dar cert este că nici nu vrea să se știe!

Tania Budi preferă să fie discretă cu viața personală și inclusiv poze pune doar cu fratele ei, ca să nu existe loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

„Sunt o groază de băieți pe Instagramul meu, toți prieteni, ce-i drept. Chiar dacă sunt sau nu sunt într-o relație, nu prea sunt genul care să sară în față cu pozele, pentru că există mass-media și există mulțimea care te pune în tot felul de conjuncturi și te judecă în niște feluri care nu au de-a face cu tine”, a spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: