Life

Țara surpriză în care Ion Țiriac și-a cumpărat o proprietate extraordinar de mare: “Mă încântă foarte mult”

În ce țară și-a cumpărat Ion Țiriac o proprietate extraordinar de mare. Omul de afaceri este foarte încântat de achiziția sa.
14.01.2023 | 18:19
Tara surpriza in care Ion Tiriac sia cumparat o proprietate extraordinar de mare Ma incanta foarte mult
În ce țară și-a cumpărat Ion Țiriac o proprietate. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și-a cumpărat o proprietate într-o țară din Africa, de care este foarte încântat. Omul de afaceri a vorbit și despre pasiunea sa pentru vânătoare.

Țara în care Ion Țiriac și-a cumpărat o proprietate. Motivul pentru care a făcut această alegere

În afară de faptul că este președintele onorific al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac e și unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, dar și din Germania și Spania.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, fostul jucător profesionist de tenis a vorbit despre pasiunea sa pentru vânătoare. Aceasta a început încă din perioada adolescenței.

Cel care l-a ghidat pe Ion Țiriac pe acest drum a fost Ion Gheorghe Maurer, fostul premier al României.

ADVERTISEMENT

Fostul tenismen îi este recunoscător politicianului și a dezvăluit cum l-a dus la vânătoare atunci când avea 16-17 ani.

Omul de afaceri și-a achiziționat o proprietate foarte mare în Namibia, pe continentul african.

“Da, domnul Maurer, pentru care am un respect și acum, Dumnezeu să-l ierte, de aici până la eternitate a fost unul dintre cei mai mari politicieni ai Europei.

ADVERTISEMENT

Eram tinerel, din întâmplare, Costică Năstase când nu s-a prezentat o dată să joace cu dumnealui, m-au luat pe mine, m-au sculat, eu eram la Steaua pe vremea aia, așa, și să joc cu dumnealui, mă ducea vineri seara la Brașov, că familia mea era la Brașov, și duminică, atunci când se întorcea, mă întorcea și pe mine cu mașina.

Și pe urmă m-am dus la o vânătoare, două trei, pe urmă am luat și pușca în mână, la 16-17 ani, și am devenit mare pasionat. O am și acum. Africa pentru mine este un mit, e un drog Africa pentru mine.

ADVERTISEMENT

Cred că am peste 50 de safariuri în Africa. Acum locuiesc în Africa, în Namibia, am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult.”, i-a dezvăluit Ion Țiriac lui Adrian Artene, potrivit cancan.ro.

Ce planuri are Ion Țiriac

De asemenea, Ion Țiriac a declarat că are de gând să facă un muzeu de natură. Acolo urmează să expună animale pe care le-a vânat de-a lungul timpului. Printre acestea de numără și elefanți sau girafe.

“Să nu-i spun vânătoare că nu le place la mulți, dar am de la elefanți întregi, la girafe întregi, la hipopotami întregi, la rinoceri.

Am zeci sau poate sute dacă vreți, de animale naturalizate întregi, pe care merită copiii să le vadă.”, a adăugat afaceristul.

Muzeul de natură va fi situat aproape de Ion Țiriac Collection, galeria auto a omului de afaceri.

ADVERTISEMENT
Tags: