News

Târgul de Crăciun care oferă salarii de până la 4.000 de euro. Ce posturi sunt disponibile și unde se află

Târgul de Crăciun din Europa care oferă salarii de până la 4.000 de euro. Ce posturi sunt disponibile și în ce oraș se află locația.
26.10.2023 | 21:48
Targul de Craciun care ofera salarii de pana la 4000 de euro Ce posturi sunt disponibile si unde se afla
Salarii de 3.000 - 4.000 de euro pentru ospătari, barmani și bucătari la un târgul de Crăciun din Munster. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În Germania se află târgul de Crăciun care oferă salarii care pleacă de la 3.000 de euro și ajung până la 4.000 de euro. La ele se adaugă și bacșișurile de rigoare primite de angajați.

Salarii de 3.000 – 4.000 de euro pentru ospătari, barmani și bucătari la un târgul de Crăciun din Munster

Începând cu luna noiembrie, care bate la ușă, cele mai importante târguri de Crăciun din România și din alte state ale Europei își deschid porțile pentru vizitatori. Organizatorii încep deja să caute angajați pentru cei responsabili de buna dispoziție a turiștilor.

ADVERTISEMENT

Germania este o țară la care târgurile de Crăciun sunt extrem de numeroase și de frumoase. Se pare că acestea sunt și foarte atractive pentru cei care, pentru două luni, doresc să aibă parte de un venit destul de important.

De exemplu, apropierea sărbătorilor de iarnă aduce noi oferte de joburi. În orașul Munster, o așezare cu peste 300.000 de locuitori din vestul Germaniei, se caută angajați pentru Târgul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Organizatorii de aici au pus deja anunțuri de recrutare. Se caută ospătari, barmani, bucătari și vânzători la căsuțe care să lucreze la Târgul de Crăciun din oraș. Activitatea acestora se va derula pe perioadă determinată, mai exact în noiembrie – decembrie 2023. Programul de lucru este zilnic, între orele 11.00-22.00.

Nemții caută persoane tinere, serioase, care să vorbească engleză și, atenție, neapărat limba germană. Pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de experiență și abilitatea de a se descurca la un volum mai mare de comenzi.

ADVERTISEMENT

Angajatorii mai precizează, conform BesJobs, că oferă cazare, masă și transport până în orașul Munster. Cei care care nu vor să lucreze în cadrul târgului au posibilitatea să se angajeze la restaurantul de lângă acesta. Se oferă joburi de chelneri, barmani și bucătari.

Cum arată anunțul de angajare la Târgul de Crăciun

Suntem în căutarea unui ospătar/barman/bucătar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre la Târgul de Crăciun. Dacă îți place atmosfera festivă, dacă ești energic, creativ și îți dorești să faci parte dintr-un eveniment special, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine!

ADVERTISEMENT

Căutăm persoane tinere și serioase, să cunoască limba engleza și neapărat germana. Iar ca bucătar trebuie să aibă doar multă experiență și să se descurce la un volum mai mare de comenzi.

Se oferă cazare, masa și transport pana în orașul Munster. Perioada de lucru va fi intre 23 noiembrie – decembrie, in fiecare zi de la ora 11 dimineata la ora 22 seara.

Sunt disponibile variante ca și chelner la restaurantul de lângă târgul de Crăciun, barmani la barul acestuia. Vânzător la căsuțe în interiorul târgului de Crăciun și bucătar la restaurant”, se arată în anunț.

Cei interesați sunt invitați să aplice pentru poziția de Ospătar/Barman/Bucătar pentru Târgul de Crăciun. Trebuie să trimită CV-ul actualizat și o scurtă descriere, se mai arată în ofertă.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
A dopat-o intenționat sau nu Mouratoglou pe Halep? Ce spune Simona
A dopat-o intenționat sau nu Mouratoglou pe Halep? Ce spune Simona
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze