Sport

Tatăl lui Neymar a fost arestat! Care este motivul pentru care riscă o amendă uriașă

Neymar da Silva Santos a fost arestat. Tatăl fotbalistului de la PSG riscă o amendă uriașă pentru lucrări de construcție interzise la reședința sportivului.
23.06.2023 | 11:56
Tatal lui Neymar a fost arestat Care este motivul pentru care risca o amenda uriasa
Tatăl lui Neymar a fost arestat în Brazilia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Neymar da Silva Santos, tatăl lui Neymar Jr., starul din atacul lui PSG, a fost arestat în cursul zilei de joi în timpul unei inspecții a unor lucrări de construcție la locuința jucătorului din Mangaratiba. Tatăl „decarului” brazilian ar fi fost reținut de autorități pentru „crimă împotriva mediului”, în urma unor lucrări interzise la conacul lui Neymar.

Tatăl lui Neymar a fost arestat! Riscă o amendă uriașă

În momentul inspecției, tatăl lui Neymar Jr. se afla la casa fotbalistului. Primăria Mangaratiba și Poliția Civilă au interzis lucrările la locuința jucătorului brazilian, după o plângere pentru infracțiuni împotriva mediului.

ADVERTISEMENT

Neymar da Silva Santos a fost martor în momentul inspecției și a fost arestat după ce s-a certat cu Shayenne Barreto, secretarul de Mediu din Mangaratiba. În cele din urmă, tatăl lui Neymar Jr. a fost eliberat.

Potrivit The Sun, Shayenne Barreto ar fi emis o amendă în valoare de cinci milioane de reali brazilieni (822.000 de lire sterline). Inspecția a fost plănuită după ce autoritățile au intrat în posesia unor imagini care înfățișează momente de la locuința lui Neymar în care au loc defrișări, spargerea stâncilor, devierea unui râu sau excavarea și aplicarea nisipului de plajă fără autorizație de mediu.

ADVERTISEMENT

Inspecția autorităților braziliene a avut ca scop suspendarea activității de construire a unui lac artificial la casa lui Neymar până la prezentarea tuturor avizelor necesare intervenției.

Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată: „Am greșit”

Printr-un amplu mesaj postat pe Instagram, Neymar i-a recunoscut logodnicei sale, Bruna Biancardi, cu care așteaptă un copil, că a înșelat-o. Starul lui PSG recunoaște gravitatea faptelor sale, însă este optimist și speră că Bruna Biancardi își va dori să continue relația cu el.

ADVERTISEMENT

„Fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

ADVERTISEMENT

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice.

Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: