Sport

Superba Bruna Biancardi îl face pe Neymar tată pentru a doua oară: „Vei ajunge într-o familie frumoasă!”. Foto

În proces de refacere după operația la gleznă, Neymar jr. are motive de satisfacție în plan personal, brazilianul anunțând că va deveni din nou tată.
19.04.2023 | 11:50
Neymar jr. a confirmat că iubita sa, modelul Bruna Biancardi, este însărcinată. Foto: https://www.instagram.com/neymarjr/
ADVERTISEMENT

În plan fotbalistic, Neymar n-a avut cea mai bună perioadă în ultimele luni. Brazilia a părăsit prematur Cupa Mondială, iar starul lui PSG, care se accidentase în  Qatar, a avut parte de o recidivă care l-a obligat să se opereze și să rateze finalul de sezon. Se pare însă că tot răul a fost spre bine. Pentru că lucrurile au luat o altă turnură, fericită, în viața personală.

Neymar jr. a confirmat că iubita sa, modelul Bruna Biancardi, este însărcinată

După accidentarea gravă suferită în meciul cu Lille, la glezna la care fusese lovit și în Qatar, în confruntarea cu Serbia, Neymar jr. a fost obligat să se opereze. Intervenția chirurgicală a decurs bine, dar jucătorul a fost nevoit să accepte că va avea parte de cea mai lungă perioadă de absență din carieră.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a decis să se retragă, pe perioada refacerii, la luxoasa sa vilă din țara natală. L-a însoțit Bruna Biancardi, cu care își reluase legătura de dragoste după câteva luni de absență.

Legătura dintre cei doi datează din 2021 și a fost oficializată în ianuarie 2022. În vara trecută însă, după ce-și anunțaseră logodna, aveau să se despartă temporar.

ADVERTISEMENT

”Nu mai suntem într-o relație, dar nu a existat infidelitate. […] Țin profund la el (Neymar) și la familia lui!”, era anunțul făcut, la acea vreme de Bruna.

Legătura s-a reluat însă ulterior. Iar la începutul lui 2023, modelul a decis să se mute la Paris, alături de Neymar jr. Și, ulterior, să-l însoțească în Brazilia pe perioada recuperării.

ADVERTISEMENT

Iar acum a venit vestea cea mare. Vor deveni părinți. Lucru confirmat prin intermediul unui set de fotografii făcute publice prin intermediul rețelelor sociale.

”Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știind că ești aici, pentru a ne desăvârși dragostea, ne face zilele mult mai  fericite.

ADVERTISEMENT

Vei ajunge într-o familie frumoasă, alături de fratele tău, bunicii, unchii și mătușile care deja te iubesc foarte mult! Vino în curând fiule/fiică, te așteptăm!”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram.

Pentru Neymar jr. postura de tată nu este o premieră. El are deja un băiețel de 11 ani, Davi Luca (11 ani), împreună cu Carol Dantas, iubita lui din adolescență.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,95 este cota pentru „PSG 2-3 goluri” la meciul Angers – PSG.

ADVERTISEMENT
Tags: