News

Tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițist: „Nu-i doresc răul”

Ce mesaj i-a transmis tatăl Raisei polițistului care a călcat-o cu mașina. Mărturie emoționantă a bărbatului care și-a pierdut fiica de 11 ani în accident.
20.01.2022 | 23:11
Tatal Raisei fetita ucisa pe trecerea de pietoni mesaj pentru politist Nui doresc raul
ADVERTISEMENT

Tatăl fetei care a murit fiind călcată de un polițist chiar pe trecerea de pietoni a avut un mesaj pe care i l-a adresat bărbatului în cauză.

Mărturiile tatălui Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni

Deși distrus de durere, tatăl Raisei a avut puterea să spună că nu îi dorește nimic răul agentului, chiar dacă el se face vinovat de acest accident teribil în care două fete au fost călcate de o mașină de poliție chiar pe zebră, iar una dintre ele, fiica sa, s-a stins din viață în urma acestuia.

ADVERTISEMENT

„Nu-i doresc răul omului”, a spus tatăl Raisei, care a ținut să precizeze și că vrea ca agentul să plătească pentru fapta sa, el fiind vinovatul absolut.

În același timp, bărbatul a spus, în cadrul emisiunii Acces direct, că a auzit că fetița lui a fost implicată într-un accident rutier, dar nu s-a gândit nicio clipă că putea fi vorba de o asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT

Medicii erau reținuți. Un specialist l-a anunțat pe tată că șansele ca fiica lui să trăiască sunt mici

Abia când a ajuns la locul accidentului și-a dat seama că lucrurile erau grave, căci medicii erau foarte reținuți în a vorbi cu el, iar la un moment dat, unul dintre ei i-a spus că șansele de supraviețuire ale fetei sale sunt minime.

Raisa a fost lovită în plin de mașină, iar ea a murit la scurt timp după accident. Fata avea doar 11 ani.

ADVERTISEMENT

„De la noi de acasă până la accident este vorba despre un minut şi am crezut că e vorba de un accident mic. Din păcate, nu a fost un accident mic.

Când am ajuns acolo toţi doctorii erau reținuti. Am întrebat ce se întâmplă, care sunt şansele? La un moment dat un doctor mi-a zis că şansele sunt minime”, a spus tatăl Raisei.

ADVERTISEMENT

Mama copilei a spus că șeful Poliției Capitalei a sunat-o și a asigurat-o că ancheta va duce la o soluționare în acest caz, iar vinovatul va plăti.

 „Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele. A zis că are și el trei fetițe și că o să facă tot posibilul ca ancheta să fie cum trebuie”, a declarat mama Raisei pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: