News

Noi detalii din ancheta accidentului din Bulevardul Laminorului. Explicațiile polițistului care a călcat două fetițe pe trecerea de pietoni

Apar noi informații din ancheta accidentului petrecut joi, 13 ianuarie. Polițistul care a călcat două fetițe pe trecerea de pietoni din Bulevardul Laminorului a dat explicații importante.
15.01.2022 | 19:12
Noi detalii din ancheta accidentului din Bulevardul Laminorului Explicatiile politistului care a calcat doua fetite pe trecerea de pietoni
ADVERTISEMENT

Tot mai multe detalii șocante ies la iveală în cazul fetițelor călcate joi de un polițist pe trecerea de pietoni. Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Laminorului.

Conform unor informații pe surse judiciare obținute de Gândul, agentul susține că nu a încercat să mușamalizeze cazul, pentru că el este primul care a sunat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Anchetat pentru ucidere din culpă, polițistul le-ar fi spus anchetatorilor că le-a văzut pe cele două fetițe în ultimul moment deoarece acestea ar fi traversat prin spatele unui autobuz care venea din sens opus.

Agentul de poliție care a provocat accidentul din Bulevardul Laminorului a explicat de ce a împins victima cu piciorul

Poliţist, după accident rutier
Noi detalii din ancheta accidentului din Bulevardul Laminorului.

Tragedia s-a petrecut joi, 13 ianuarie. O mașină a poliției a lovit pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, din București, Sectorul 1. Fetele mergeau la școală.

ADVERTISEMENT

Una dintre copile a decedat la vârsta de doar 13 ani. Cealaltă, de 11 ani, a ajuns la spital, în stare gravă.

Fata care a supravieţuit a fost aruncată la câţiva metri de trecerea de pietoni, în timp ce fetița de 13 ani a fost purtată pe capotă 50 metri.

ADVERTISEMENT

Imediat după accident, spun martorii, poliţistul a făcut un gest greu de explicat. Coboară din maşină şi o împinge cu piciorul pe fata care zace pe asfalt, pentru a vedea dacă mai trăieşte.

Referitor la acest episod, agentul de poliție a explicat că nu mai știe cum a reacționat din cauză ca se afla în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Au fost efectuate 9 apeluri la 112, după accident

”În urma verificărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 București-Ilfov, pentru accidentul rutier petrecut pe Str. Laminorului din București, în data de 13 ianuarie 2022, au fost identificate nouă apeluri care anunțau acest eveniment”, a comunicat Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), conform Gândul.

Primul apel a fost primit la 112 la ora 13:32:15, de pe telefonul șoferului implicat în accident, a precizat STS. Ulterior, au mai date alte opt apeluri în legătură cu accidentul, la orele: 13:33:17, 13:33:30, 13:34:03, 13:35:35, 13:35:41, 13:37:23. 13:38:46 și 13:45:33.

ADVERTISEMENT