News

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, se teme pentru familia sa: „E posibil să nu văd al doilea copil cum își face rostul în viață”

Mărturii cutremurătoare. Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, trăiește cu teama că familia sa ar putea păți ceva rău.
27.09.2023 | 10:28
Tatal Robertei fata ucisa de Vlad Pascu se teme pentru familia sa E posibil sa nu vad al doilea copil cum isi face rostul in viata
Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, se teme pentru familia sa. Colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Stirile Pro Tv
ADVERTISEMENT

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, se teme pentru familia sa. Cătălin Dragomir a mărturisit că se simte amenințat de familia Pascu, deși singurul care nu se află în spatele gratiilor este tatăl șoferului drogat, Mihai Pascu.

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, face mărturii cutremurătoare

Bărbatul spune că îi crede pe părinții lui Vlad Pascu în stare de orice. Cătălin Dragomir trăiește în groază, fiindu-i frică în permanență că cei dragi sau chiar el ar putea păți ceva rău. Ba chiar, a mărturisit că deseori se gândește că este posibil să nu apuce să vadă cum cel de-al doilea copil își face rostul în viață.

ADVERTISEMENT

Cătălin Dragomir a amintim că mama tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, Miruna Pascu, a spus că va cumpăra articole și că va face tot posibilul ca imaginea fiului ei să fie refăcută.

„Ma tem pentru ca e posibil. La Mihai Pascu ma astept la orice. Dar e posibil sa nu apuc sa vad si eu al doilea copil pe care il mai am, si ultimul, cum isi ia rostul in viata.

ADVERTISEMENT

Sa nu uitam ca doamna Pascu a spus cu gura dumneaei ca va incerca sa cumpere articole. Ca va incerca sa faca sa apara si alte cazuri, si alte cazuri. Si sa para ca `copilasul ei drag, balai` este un cumintel. A avut sansa sa-l educe. Acum nu este decat un criminal”, a transmis Cătălin Dragomir, pentru Realitatea.

Mama lui Pascu a ajuns în arest, după ce a amenințat martorii

Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani de bani gata, a ucis doi tineri și a rănit alți trei, în dimineața zilei de 19 august, în localitatea 2 Mai. El se afla la volanul mașinii, fiind drogat atunci când a spulberat grupul de tineri.

ADVERTISEMENT

În urma mediatizării cazului, au ieșit la iveală numeroase neregulile din Poliția Română. Tânărul fusese oprit, în dimineața cu pricina, de două ori de oamenii legii. Una dintre intervenții a avut loc după ce un alt participant la trafic a sunat la 112. Omul a spus că tânărul conducea haotic.

În ambele cazuri, Vlad Pascu a fost lăsat să plece, deși agenții de poliție i-au găsit droguri în mașină. Patru șefi din IPJ Constanța au fost demiși. De altfel, în urma tragediei, fenomenul drogurilor în România a fost intens dezbătut.

ADVERTISEMENT

În atenția publică a ajuns și familia Pascu prin prisma afacerilor pe care le deține, dar și din cauza acțiunilor mamei șoferului drogat. Miruna Pascu a fost arestată pentru 30 de zile după ce ar fi amenințat martorii în dosar, așteptați să dea declarații cu privire la fiul ei.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată