News

Stenograme revoltătoare în cazul familiei Pascu, după accidentul de la 2 Mai: “Sincer, mă doare și pe mine tot în cot”

Atitudinea indiferentă a familiei Pascu, după ce Vlad a ucis cei doi tineri. Miruna Pascu ar fi apelat la un procuror pentru a-și scăpa fiul.
18.09.2023 | 08:14
Stenograme revoltatoare in cazul familiei Pascu dupa accidentul de la 2 Mai Sincer ma doare si pe mine tot in cot
Stenograme revoltătoare în cazul familiei Pascu. Colaj Fanatik/ Foto: Constanța 100%/ Facebook
ADVERTISEMENT

Stenograme revoltătoare din referatul procurorilor, care anchetează cazul familiei Pascu. Interceptările au arătat cum Miruna Pascu a încercat din răsputeri să își salveze fiul, prin diverse metode.

Stenograme revoltătoare în cazul familiei Pascu

Femeia a apelat la relațiile pe care le are în domeniul justiției, dar și la amenințări cu scopul de a influența martorii în dosar. Pe lângă toate acestea, din discuțiile Mirunei Pascu și ale șoferului teribilist de la 2 Mai reiese atitudinea indiferentă pe care aceștia o au în urma tragediei.

ADVERTISEMENT

În timpul convorbirii telefonice, Vlad Pascu îi spune mamei sale că nu îl interesează dacă lumea îl judecă pentru faptul că a ucis cei doi tineri, în dimineața zilei de 19 august, atunci când i-a lovit cu mașina, drogat fiind.

Aceeași atitudine sfidătoare o are și mama lui. „Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. În situația în care sunt acuma mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor”, i-a spus Vlad Pascu mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Mă doare și pe mine tot în cot”, a adăugat Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la 2 Mai, potrivit interceptărilor.

Pentru a-l scăpa pe fiul ei, Miruna Pascu ar fi apelat la un procuror din Constanța

De altfel, Miruna Pascu spune că ar fi încercat să influențeze anumiți oameni pentru a-l scăpa pe fiul ei. Printre aceștia s-ar afla și un procuror din Constanța, al cărui nume nu este menționat de anchetatori, noteaza Adevărul.

ADVERTISEMENT

„Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din c…l ăsta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc. Eu am vorbit, a zis unul că a găsit o…, să vedem, la procurorul Niț… (neinteligibil)”, se arată în înregistrări.

„Ti-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu’ tac-tu, să te aprecieze el”

Mai mult, din conversațiile șoferului teribilist cu mama lui, reiese că între Miruna Pascu și Mihai Pascu (tatăl lui Vlad) exista o relație tensionată după divorțul acestora. Ba chiar, femeia sugerează că de vină pentru cum a devenit fiul ei ar fi Mihai Pascu și anturajul în care se află.

ADVERTISEMENT

„Ai ajuns pentru că ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu’ tac-tu. Să te aprecieze el. El fiind un rebel care nu pune preț pe morală, și pe carte, și pe educație. A zis că va pune preț că tu ești șmecher.

Așa te-a învățat, să fii șmecher! Și ai intrat într-un club de așa-ziși smecheri”, a adăugat Miruna Pascu. Amintim că mama șoferului teribilist a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să influențeze declarațiile martorilor.

Totodată, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, se află sub control judiciar pentru deținere de arme. El este cercetat și după ce a lovit cu scuterul mai mulți jurnaliști, săptămâna trecută, în timp ce se aflau în fața sediului DIICOT. De altfel, Pascu junior, arestat după ce a accidentat mortal doi tineri, este anchetat și pentru trafic de droguri.

ADVERTISEMENT