News

Tatăl Robertei, după audierile de la poliție: ”Sunt curios cine au fost ceilalți tineri care au fost în mașina lui Vlad Pascu”

Miercuri, 30 august, după audierile de la poliție, tatăl Robertei a avut o întrebare în legătură cu identitatea tinerilor care au fost în mașina lui Vlad Pascu.
30.08.2023 | 16:57
Tatal Robertei dupa audierile de la politie Sunt curios cine au fost ceilalti tineri care au fost in masina lui Vlad Pascu
Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, întrebare pentru autorități: ”Sunt curios cine sunt ceilalți tineri care au fost în mașina lui Vlad Pascu?” Sursa foto: antena3.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile, tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu la 2 Mai, a fost audiat la poliție, în Udriște. Bărbatul a afirmat după întâlnirea cu oamenii legii că are încredere în autorități.

Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, întrebare pentru autorități: ”Sunt curios cine sunt ceilalți tineri care au fost în mașina lui Vlad Pascu?”

Răzvan Dragomir a mai afirmat, miercuri, că dacă se dorea ca șoferul mașinii să fie protejat, trebuia să nu fie lăsat să se urce la volanul mașinii. Cu toate acestea, părintele îndurerat a mai spus că în sfârșit ancheta a intrat în linie dreaptă și are încredere în autorități.

ADVERTISEMENT

Referindu-se la erorile grave ale poliției, acesta a precizat că cine a greșit trebuie să plătească. ”Dacă acel tânăr se voia să fie protejat, trebuia nelăsându-l să se urce la volan”, a spus acesta.

Tatăl Robertei a mai adus în discuție o temă pe care nici măcar poliția nu a abordat-o sau nu a oferit informații despre ea. Răzvan Dragomir se întreabă cine erau celelalte persoane care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în dimineața accidentului.

ADVERTISEMENT

Sunt curios cine au fost ceilalți tineri care au fost în mașină? Cred eu că de acolo pleacă protecția. Sper ca în România noastră să nu se mai întâmple așa ceva”, a mai spus tatăl Robertei.

În ceea ce privește finalizarea expertizei medicale din care ar fi reieșit că șoferul ar fi consumat 6 tipuri de droguri, Răzvan Dragomir a precizat că a așteptat să se depună la dosar documentul înainte să se pronunțe pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

”Am aşteptat să se depună la dosar şi, după cum aţi văzut, eu nu am pronunţat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. A fost conducător auto în primul şi în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca şi conducător auto, ai băgat cheia în contact, te-ai urcat la volan, ai plecat, îţi asumi”, a declarat tatăl Robertei, citat de Agerpres.

Ce spune tatăl Robertei despre pedepsirea polițiștilor

Întrebat dacă el și familia sa vor cere pedepsirea polițiștilor implicați în acest caz, tatăl fetei a spus: ”Bineînțeles, cine a greșit să plătească. Referitor la imaginile de pe camera lui Sebastian, tatăl Robertei a spus că ştia de înregistrarea audio de pe cameră de la tatăl acestuia.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, pe 19 august, doi tineri au decedat şi alţi trei au fost răniţi după ce un şofer a intrat cu maşina într-un grup de pietoni pe DN 39, în apropierea localităţii 2 Mai. Au murit la fața locului o tânără de 20 de ani, şi un tânăr de 21 de ani. Au mai fost răniți doi băieți – de 19 ani, respectiv 20 de ani – şi o fată, de 20 de ani.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori