Fotbal international

Tătăruşanu, trei goluri primite la primul meci din noul sezon de Ligue 1. Video

11.08.2018 | 20:37
Tatarusanu trei goluri primite la primul meci din noul sezon de Ligue 1 Video
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătăruşanu a început cu stângul noul sezon din Ligue 1, cu trei goluri primite în meciul jucat acasă de FC Nantes în compania lui AS Monaco. Monegascii s-au impus cu scorul de 3-1, goluri ale lui Rony Lopes, Jovetic şi Falcao, ultimele două luate în interval de trei minute, în minutele 80 şi 83, respectiv Sala în al treilea minut de prelungiri. Însă la nici unul din cele trei goluri încasate nu i se poate imputa absolut nimic portarului român, care s-a aflat în imposibilitatea de a interveni.

La faza primului gol Rony Lopes profită din apropierea porţii nanteze de o deviere nefericită a unui apărător, la o centrare de pe dreapta, la al doilea Jovetic a scăpat singur pe centru cu portarul şi la al treilea tot Jovetic a fost la pupitru, cu o pasă simplă în faţa porţii pentru Falcao.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu, trei goluri primite la primul meci din noul sezon de Ligue 1. Portarul român nu are nici o vină

Portarul român a fost sezonul trecut cel mai bun jucător al “canarilor” şi unul dintre cei mai buni goalkeaperi din Ligue 1. FC Nantes a fost pregătită sezonul trecut de tehnicianul italian Claudio Ranieri, însă acum pe bancă s-a aflat la debut portughezul Miguel Cardoso. AS Monaco a vândut şi în această vară jucători de top, Fabinho şi Lemar, dar cu toate acestea rămâne una dintre grupările care are şanse să termine din nou pe podium, evident e vorba de la locul 2 inclusiv, pentru că PSG e uriaşă favorită la campionat.

Ar putea fi însă singurul şi ultimul meci din acest sezon pentru Ciprian Tătăruşanu în tricoul lui FC Nantes şi în campionatul francez. Portarul român este dorit de Carlo Ancelotti la Napoli şi transferul ar trebui să aibă loc până cel târziu 16 august, data la care se închdie perioada de mercato în Italia. Tătăruşanu, care a evoluat înainte de FC Nantes timp de trei sezoane în Serie A, dar la Fiorentina, este de acord să revină în Italiaşi acum se negociază atât transferul cu gruparea franceză, care a plătit pentru el vara trecută 2,5 milioane euro, cât şi salariul jucătorului la echipa unde va fi coleg cu un alt jucător din naţionala României, Vlad Chiricheş.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu e aproape de revenirea în Serie A, la Napoli

Şi în Italia Tătăruşanu s-a numărat printre portarii remarcaţi în multe rânduri, la finalul contractului cu Fiorentina suporterii toscani trimiţând atât pe siteul clubului, cât şi pe contul de socializare al jucătorului multe mesaje de felicitare pentru evoluţiile avute în tricoul viola. Au fost multe comentarii care în sezonul trecut arătau cât de mult îl regretă tifosii Fiorentinei, pentru că Fiorentina a primit mult mai multe goluri decât în fiecare din cei trei ani cu Tătăruşanu între buturi.

Tătărușanu, trei goluri primite la primul meci din nou sezon de Ligue 1. Poate fi ultimul său meci în Ligue 1. Se negociază transferul la Napoli
Tătărușanu, trei goluri primite la primul meci din nou sezon de Ligue 1. Poate fi ultimul său meci în Ligue 1

Acum, când şi la Nantes se ştie de interesul lui Napoli pentru titularul buturilor “canarilor” nu puţini au fost fanii care au reacţionat, cerând să se facă eforturi pentru păstrarea românului, care a dat multă siguranţă sezonul trecut şi sunt şi destule mesaje în care suporterii îl roagă pe “Tătă” să rămână pe “La Beaujoire”. Sunt însă puţine şanse dacă Nantes şi Napoli se vor pune de acord ca Tătăruşanu să continue la Nantes, mai ales că ar avea şansa să joace în Champions League, direct în grupe, cu vicecampioana Italiei.

ADVERTISEMENT