News

Te-ai întrebat cum ar fi să-l ai vecin pe Gigi Becali? Rareș Bogdan a pățit-o. ”Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

Rareș Bogdan, deranjat de oile vecinului său, latifundiarul Gigi Becali. „Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”
28.10.2023 | 10:07
Teai intrebat cum ar fi sal ai vecin pe Gigi Becali Rares Bogdan a patito Ba Gigi muta oile ca sunt spre dormitorul meu
Oieritul lui Gigi Becali pe terenurile din Pipera pare să nu fie mereu pe placul vecinului Rareș Bogdan / Foto: colaj, Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan trăiește bine cu vecinii din Pipera, unul din ei fiind Gigi Becali, dar s-a arătat oarecum deranjat de oile acestuia, prea aproape, spune el, de dormitorul casei.

„Gigi n-are atâtea oi câte am avut eu”

Oieritul lui Gigi Becali pe terenurile din Pipera pare să nu fie mereu pe placul vecinului Rareș Bogdan, care locuiește gard în gard cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut 2.000 de oi! Gigi n-are atâtea. I-am spus: ‘Gigi, mai ai de cumpărat. Bă, că am 1.500’. Eu stau gard în gard cu el. Nu prea stau eu, sunt la Parlamentul European, la Strasbourg, la Bruxelles, plec la Londra, Birmingham, Manchester, mă întorc la Bruxelles. Nevasta mea, copiii… avem aceeași firmă de pază. E mare prieten cu fiul meu, tot îl cheamă, că e cu fotbalul”, a declarat Rareș Bogdan, scrie Știri de Cluj.

Rareș Bogdan a mai spus că, desi ocupat cu deplasările la Bruxelles, își mai face timp, în weekend, să se vadă cu Gigi Becali. Rareș Bogdan a profitat de o astfel de întâlnire pentru a-l ruga pe latifundiar să-și mute turma de oi mai departe de casa sa.

ADVERTISEMENT

„Gigi, mută oile că sunt spre dormitorul meu”

„Atunci când mai rămân în week-end și mă vede prin curte, mă aude. ‘Ce faci, Rareș? Ești pe aici?’. Aduce o brânză, aduce un ou… Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis ‘Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!’. Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane de euro. Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a mai spus eurodeputatul.

Becali: „Mănânc numai miel, numai forță am”

Gigi Becali s-a declarat adeptul alimentației sănătoase de la el din curte, bazată pe lapte de oaie, de capră, grătar de miel și legume și fructe.

ADVERTISEMENT

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi”, a declarat Becali.

„Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, a mărturisit latifundiarul.

ADVERTISEMENT

De la oi, la conflictul Israel-Hamas

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa Facebook și un comentariu despre războiul dintre Israel și teroriștii Hamas, declanșat la 7 octombrie, de care profit, spun el, „activiștii pro-ruși” împotriva Occidentului și Uniunii Europene.

„Teroarea declanșată pe 7 octombrie și dezinformările criminale sunt dovezi în plus că Uniunea Europeană trebuie să aloce mai mulți bani pentru combaterea discursului urii. Eu nu susțin cenzura, cred în libertatea neîngrădită a dreptului la liberă exprimare, dar nici nu doresc ca milioane de copii și adolescenți să fie pradă dezinformării fără să aibă mijloace de a se proteja, să creadă tot ce aud sau citesc”, a scris Bogdan.

„Surse specializate în minciuni”

„Parlamentul European a abordat fake-news-ul, dezinformarea, cu multă seriozitate, le-au tratat ca fiind pericole reale pentru democrație. Și asta deoarece în timpul pandemiei s-au întețit atacurile împotriva UE, activiștii pro-ruși au deschis noi câmpuri de ‘bătălie’ profitând de precaritatea unei populații speriate și debusolate. Ingerințele străine cu ajutorul rețelelor sociale sunt acum demonstrate, ca urmare a anchetelor comisiilor speciale ale Parlamentului European, inițiate de EPP”.

„Dar ce să vezi, după războiul declanșat de un criminal în Ucraina, și acum, după măcelul început pe 7 octombrie, aceleași surse specializate în minciuni bine îmbrăcate revarsă din nou tone de otravă. Și nu văd un plan eficace de a le combate. Știu că există, dar nu-i văd efectele.”

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul...
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii