News

Te-ai întrebat cum ar fi să-l ai vecin pe Gigi Becali? Rareș Bogdan a pățit-o. ”Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

Rareș Bogdan, deranjat de oile vecinului său, latifundiarul Gigi Becali. „Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”
28.10.2023 | 10:07
Teai intrebat cum ar fi sal ai vecin pe Gigi Becali Rares Bogdan a patito Ba Gigi muta oile ca sunt spre dormitorul meu
Oieritul lui Gigi Becali pe terenurile din Pipera pare să nu fie mereu pe placul vecinului Rareș Bogdan / Foto: colaj, Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan trăiește bine cu vecinii din Pipera, unul din ei fiind Gigi Becali, dar s-a arătat oarecum deranjat de oile acestuia, prea aproape, spune el, de dormitorul casei.

„Gigi n-are atâtea oi câte am avut eu”

Oieritul lui Gigi Becali pe terenurile din Pipera pare să nu fie mereu pe placul vecinului Rareș Bogdan, care locuiește gard în gard cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut 2.000 de oi! Gigi n-are atâtea. I-am spus: ‘Gigi, mai ai de cumpărat. Bă, că am 1.500’. Eu stau gard în gard cu el. Nu prea stau eu, sunt la Parlamentul European, la Strasbourg, la Bruxelles, plec la Londra, Birmingham, Manchester, mă întorc la Bruxelles. Nevasta mea, copiii… avem aceeași firmă de pază. E mare prieten cu fiul meu, tot îl cheamă, că e cu fotbalul”, a declarat Rareș Bogdan, scrie Știri de Cluj.

Rareș Bogdan a mai spus că, desi ocupat cu deplasările la Bruxelles, își mai face timp, în weekend, să se vadă cu Gigi Becali. Rareș Bogdan a profitat de o astfel de întâlnire pentru a-l ruga pe latifundiar să-și mute turma de oi mai departe de casa sa.

ADVERTISEMENT

„Gigi, mută oile că sunt spre dormitorul meu”

„Atunci când mai rămân în week-end și mă vede prin curte, mă aude. ‘Ce faci, Rareș? Ești pe aici?’. Aduce o brânză, aduce un ou… Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis ‘Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!’. Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane de euro. Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a mai spus eurodeputatul.

Becali: „Mănânc numai miel, numai forță am”

Gigi Becali s-a declarat adeptul alimentației sănătoase de la el din curte, bazată pe lapte de oaie, de capră, grătar de miel și legume și fructe.

ADVERTISEMENT

”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi”, a declarat Becali.

„Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, a mărturisit latifundiarul.

ADVERTISEMENT

De la oi, la conflictul Israel-Hamas

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa Facebook și un comentariu despre războiul dintre Israel și teroriștii Hamas, declanșat la 7 octombrie, de care profit, spun el, „activiștii pro-ruși” împotriva Occidentului și Uniunii Europene.

„Teroarea declanșată pe 7 octombrie și dezinformările criminale sunt dovezi în plus că Uniunea Europeană trebuie să aloce mai mulți bani pentru combaterea discursului urii. Eu nu susțin cenzura, cred în libertatea neîngrădită a dreptului la liberă exprimare, dar nici nu doresc ca milioane de copii și adolescenți să fie pradă dezinformării fără să aibă mijloace de a se proteja, să creadă tot ce aud sau citesc”, a scris Bogdan.

„Surse specializate în minciuni”

„Parlamentul European a abordat fake-news-ul, dezinformarea, cu multă seriozitate, le-au tratat ca fiind pericole reale pentru democrație. Și asta deoarece în timpul pandemiei s-au întețit atacurile împotriva UE, activiștii pro-ruși au deschis noi câmpuri de ‘bătălie’ profitând de precaritatea unei populații speriate și debusolate. Ingerințele străine cu ajutorul rețelelor sociale sunt acum demonstrate, ca urmare a anchetelor comisiilor speciale ale Parlamentului European, inițiate de EPP”.

„Dar ce să vezi, după războiul declanșat de un criminal în Ucraina, și acum, după măcelul început pe 7 octombrie, aceleași surse specializate în minciuni bine îmbrăcate revarsă din nou tone de otravă. Și nu văd un plan eficace de a le combate. Știu că există, dar nu-i văd efectele.”

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români