Sport

Țeapa anului! Un fan a bătut drumul degeaba pentru a-l vedea pe Leo Messi jucând la Inter Miami: ”Am călătorit 1931 de kilometri”. Video

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca Leo Messi să debuteze la Inter Miami, însă un fan exuberant s-a păcălit crezând că primul meci va fi în weekend-ul ce a trecut.
26.06.2023 | 10:35
Teapa anului Un fan a batut drumul degeaba pentru al vedea pe Leo Messi jucand la Inter Miami Am calatorit 1931 de kilometri Video
Toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca Leo Messi să debuteze la Inter Miami, însă un fan exuberant s-a păcălit crezând că primul meci va fi în weekend-ul ce a trecut. Sursă foto: Twitter O Jogo
ADVERTISEMENT

Deși a avut posibilitatea întoarcerii la FC Barcelona sau a unui transfer la Al Hilal unde ar fi primit un salariu colosal, starul argentinian a ales să meargă în MLS la formația patronată de David Beckham.

Un fan s-a păcălit mergând să-l vadă pe Leo Messi jucând la Inter Miami

Mutarea lui Lionel Messi la Inter Miami a mișcat lumea fotbalului și i-a făcut pe nenumărați americani să viseze la posibilitatea de a-l vedea pe starul argentinian pe stadioane. Visul a devenit însă un coșmar pentru un fan care a călătorit la Miami pentru a vedea debutul campionului mondial.

ADVERTISEMENT

Conform publicației braziliene Estadao, respectivul suporter a străbătut aproape 2.000 de kilometri pentru a-l vedea pe Messi în partida Philadelphia Union – Inter Miami, fără să știe însă că acesta era acasă, la Rosario, unde participa la meciul de retragere al prietenului Maxi Rodriguez.

”Am călătorit 1931 de kilometri pentru a-l vedea pe cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor”, stătea scris pe o pancartă pe care bărbatul a afișat-o la partida din MLS pe care Inter Miami a pierdut-o cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT

Pe aceeași pancartă mai erau desenate o minge de fotbal și o capră, care în engleză este ”goat”, însă în lumea fotbalului se traduce prin ”Greatest Of All Time (n.r. – cel mai bun din toate timpurile)”.

Când va debuta Leo Messi la Inter Miami

Fără doar și poate respectivul fan a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri, însă vina îi aparține în totalitate pentru că Leo Messi anunțase de mai mult timp că va merge în țara natală pentru a participa la meciul de retragere al lui Maxi Rodriguez.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial a făcut un adevărat spectacol pe stadionul Marcelo Bielsa din Rosario, arena formației Newell’s Old Boys, reușind să înscrie un hattrick de poveste chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani.

Lionel Messi ar urma să debuteze la formația Inter Miami pe 21 iulie, într-un meci împotriva mexicanilor de la Cruz Azul, în Leagues Cup, programat să se desfășoare pe DRV PNK Stadium, din Fort Lauderdale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă salariul la Inter Miami, de 53,7 milioane de dolari, este mult inferior celui pe care îl putea avea la Al Hilal, argentinianul a fost atras de întregul pachet de finanțare pus la punct de gruparea unde acționar este David Beckham.

ADVERTISEMENT
Tags: