Life

Țeapa luată de o familie de români ajunsă în Cluj pentru Untold. Ce au pățit când au ajuns: “Te trezești în stradă”

Țeapa luată de o familie de români venită în Cluj pentru festivalul Untold. Ce au descoperit atunci când au ajuns la locul de cazare.
04.08.2023 | 11:51
Teapa luata de o familie de romani ajunsa in Cluj pentru Untold Ce au patit cand au ajuns Te trezesti in strada
Ce a pățit o familie de români cu cazarea pe perioada Untold. Sursa foto: Pixabay, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români a venit la Cluj pentru festivalul Untold, dar țeapa pe care au luat-o cu cazarea a fost una mare. Și alte persoane au avut o experiență similară, cu același individ.

Țeapa pe care a luat-o familie de români ajunsă în Cluj pentru Untold. Ce s-a întâmplat cu cazarea

Mulți români care merg la festivalul Untold au căutat cazare în Cluj-Napoca, la diferite hoteluri și pensiuni. Unii nu mai găsesc locuri de cazare, așa că sunt nevoiți să caute camere în gazdă. Din păcate, unii au avut parte de întâmplări neplăcute, așa cum a pățit o familie.

ADVERTISEMENT

O femeie a postat, pe un grup dedicat cazărilor pe perioada Untold, un anunț prin care a precizat că este în căutarea unui loc de cazare. Aceasta a primit un mesaj de la un bărbat care s-a oferit să-i dea o cameră. A plătit un avans de 300 de lei pentru locația respectivă.

Femeia i-a virat banii soției gazdei respective, după care a încercat să o contacteze înainte de a ajunge la Cluj. Aceasta nu dădea de ea, dar nici de bărbatul care i-a scris la început.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia și-a dat seama că a fost înșelată și i-a cerut explicații proprietarului, dar acesta era de negăsit. Ajunsă la locație, cu familia ei, a văzut că nimeni nu era acolo.

“Din ciclul țepari la Untold, vă rog din suflet să aveți grijă cu următorii indivizi care au luat avans de la cel puțin 2 familii, inclusiv mie, au răspuns până ieri dar bineînțeles că azi s-au făcut pierduți”, a postat femeia pe grupul de Facebook Vacanțe sub 500 de euro.

ADVERTISEMENT
Țeapa familie Untold
Țeapa luată de o familie la cazarea pe perioada Untold. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

“Legea nu face nimic, deși dovezile sunt clare”

Alți utilizatori au comentat la postare și au spus că au pățit la fel, cu același bărbat. Deși avansul nu a fost unul mare, este foarte neplăcut pentru cineva să se trezească fără cazare după ore întregi petrecute pe drum, după cum a mai scris femeia.

Nici autoritățile nu au făcut nimic în această situație, deși au existat dovezi. O rudă a femeii a împărtășit povestea acesteia, iar alți utilizatori au trecut prin situații similare. Au depus plângere la Poliție, în speranța că se va rezolva ceva.

ADVERTISEMENT

“Pe scurt…da, nu am mai fost puse într-o astfel de situație, am considerat ca făcând un CONTRACT de închiriere, plătind un avans prin virament bancar și având o poza CI a persoanei de pe contract și deținătoarea contului bancar, parca nu ‘mirosea’ a țeapă…

Avansul nu a fost mare, ci disconfortul creat când te trezești in strada după 7 ore de stat în tren, cu copil, bagaje, în căldură… anumite comentarii nu își au rostul…la fel si răutățile…

Oricine la un moment dat poate fi pus în poziția asta, din păcate, dacă legea nu face nimic deși dovezile sunt clare…”, a mai scris o femeie care a fost în aceeași situație.

ADVERTISEMENT