Life

Țeapa luată de o familie de români ajunsă pe litoralul românesc în concediu. Ce au pățit când au ajuns la cazare: ”Nu există”

O familie de români care a ajuns în concediu pe litoralul românesc a avut parte de o țeapă de zile mari. Ce s-a întâmplat la cazare?
17.07.2023 | 12:32
Teapa luata de o familie de romani ajunsa pe litoralul romanesc in concediu Ce au patit cand au ajuns la cazare Nu exista
Țeapa luată de o familie de români ajunsă pe litoralul românesc în concediu. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români care a ajuns în concediu pe litoralul românesc a trăit un adevărat calvar. Au optat pentru o vacanță la Năvodari, iar când au ajuns acolo și-au dat seama că au fost victimele unei țepe de zile mari.

Țeapa luată de o familie de români ajunsă pe litoralul românesc în concediu.

O femeie a povestit întreaga întâmplare prin care a trecut familia ei ajunsă pe litoralul românesc. Se pare că aceasta avea și un bebeluș de doar câteva luni, însă nimeni nu s-a gândit la un astfel de aspect.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit familia și cum a ajuns să ia țeapă? Femeia povestește că a rezervat pe booking o locație de pe litoralul românesc. În momentul în care a ajuns acolo însă, a aflat că locația respectivă nu există.

Mai mult de atât, o femeie din zonă i-ar fi spus că e a opta familie care își ia o astfel de țeapă. Femeia a dat și numele apartamentului respectiv în postarea sa și i-a numit escroci pe cei care au făcut un astfel de gest.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei ce susțin că booking este o platforma sigură,aflați că nu e nici pe departe așa. Am rezervat un ap pe care l-am achitat integral și când am ajuns la locație,surpriză: NU EXISTĂ!!! Am discutat cu o dna ce are un magazin la parterul blocului și care ne-a spus că suntem a opta familie cu țeapa asta”, a scris femeia.

În final, cei de la booking au ajutat-o să găsească o altă cazare. Chiar și așa, aceasta a fost nevoită să achite o nouă sumă de bani și să aștepte restituirea celei plătite anterior pentru fosta cazare.

ADVERTISEMENT

Ce spune proprietara locației

Iată că proprietara apartamentului a intervenit și ea la postarea femeii ajunse pe litoralul românesc. Aceasta și-a cerut scuze pentru toate cele întâmplate. Se pare că apartamentul există, iar femeia care i-ar fi spus altceva ar fi mințit.

De asemenea, proprietara spune că booking-ul i-a blocat contul, astfel că nu mai are acces la rezervări. Ea a mai adăugat că nu câștigă niciun ban din cele întâmplate și nici platforma booking de asemenea. Femeia i-a mai promis păgubitei că va încerca să facă tot posibilul să rezolve situația.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare foarte rău pentru situația prin care ați trecut, dar nu e nevoie de blesteme. Țin să va contrazic, apartamentul există (doamna de la magazin știe destul de bine că este, nu știu de ce ar spune că nu e) problema este Booking-ul care a blocat contul și nu avem acces la rezervări. Aveți impresia că nouă ne face plăcere să pierdem bani?

Ce interes am avea să inducem lumea in eroare? Nu primim bani din rezervări până nu se face check out. Ne cerem scuze pentru situația creată. Într-adevăr nota și review-urile alea puține care sunt bine meritate, păcat că nu mai putem onora rezervările momentan. Vom încerca tot posibilul să remediem situația”, a fost comentariul proprietarei.

ADVERTISEMENT
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la...
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la reţetă de ciorbă de perişoare şi Eforie Nord
"Nemanja Vidic 2.0". Radu Drăgușin, la un pas să devină cel mai scump român din istorie
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este...
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles...
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles atunci când mor
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
Roboți ucigași pe bază de AI ar putea ucide oameni
Roboți ucigași pe bază de AI ar putea ucide oameni
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au...
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au fost. Ceilalți s-au întrecut în mesaje de condoleanțe, dar s-au dat răniți la înmormântare
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți...
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți ucigașii din închisori, inclusiv pe tata”
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul...
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul medic Vlad Ciurea: „Feriți-vă de…”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!