Life

Telefonul vechi care costă cât o garsonieră. Dacă îl ai în casă poți să te îmbogățești peste noapte

Acesta este telefonul vechi care costă cât o garsonieră. Se vinde cu zeci de mii de euro, iar dacă îl ai în casă te îmbogățești peste noapte.
13.02.2024 | 08:01
Telefonul vechi care costa cat o garsoniera Daca il ai in casa poti sa te imbogatesti peste noapte
Telefonul vechi care costă cât o garsonieră. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai de telefonul vechi care costă cât o garsonieră? Dacă și tu îl mai ai în casă, atunci află că poți să te îmbogățești peste noapte. În anii 2000 făcea furori și puțini erau cei care și-l permiteau.

Telefonul vechi care costă cât o garsonieră

Vă mai amintiți de telefoanele vechi cu butoane din anii 2000? La acel moment nu toată lumea își permitea să aibă un astfel de dispozitiv. Acum însă, lucrurile au evoluat enorm. Toate telefoanele de acum sunt inteligente, astfel că pot face același lucru ca și un calculator.

ADVERTISEMENT

Dacă ai păstrat însă anumite telefoane vechi într-un sertar, află că ele pot să valoreze chiar mai mult decât dispozitivul tău actual. Telefonul vechi care costă cât o garsonieră a făcut furori în urmă cu mai bine de două decenii.

Drept urmare, și acum, acesta ajunge să fie vândut pentru o sumă colosală pe care puțini și-ar permite-o. Înainte de a afla care e telefonul vechi care costă cât o garsonieră, e bine să dăm exemplu un model de iPhone original, sigilat.

ADVERTISEMENT

Cele mai valoroase telefoane vechi

Acesta s-a vândut pentru nu mai puțin de 170.000 de euro. Există însă și alte modele valoroase de telefoane. Sunt persoane care plătesc o avere pentru ele, fără ca acestea să fie sigilate.

Astfel, dacă și tu le ai în casă, află că poți să te îmbogățești. Telefonul vechi care costă cât o garsonieră este iPhone 1. Sunt persoane care plătesc sume ce pornesc de la 30.000 de euro pentru un astfel de dispozitiv.

ADVERTISEMENT

Dacă îl mai ai și tu, atunci poți profita de acest lucru. Valoarea lui este apropiată de cea a unei garsoniere în București ori chiar în alte orașe din țară.  Și acesta nu este singurul telefon vechi valoros.

Motorola 8000x se vinde cu prețuri care pornesc de la 4.000 de euro. De asemenea, Nokia Sapphire 8800 are un preț de vânzare pentru cunoscători care pornește de la 3.400 de euro.

ADVERTISEMENT

Și lista poate continua cu  Nokia 7700 care poate fi vândut chiar și pentru 2.500 de euro. De asemenea, telefonul Ericsson R290 are un preț de 2.000 de euro, în timp ce prețul pentru un Nokia 3310 poate fi de peste 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT