News

Telenovelă în Poliția Teleorman. Cum și-a prins Maria ”Bateria” soțul în pat cu o colegă de birou

Telenovelă cu triunghi amoros în Poliția Teleorman, acolo unde o polițistă și-a prins soțul polișist în pat cu o altă colegă...din Poliție.
30.12.2022 | 23:25
Telenovela in Politia Teleorman Cum sia prins Maria Bateria sotul in pat cu o colega de birou
Maria Bateria, polițista faimoasă din Teleorman. Foto: Total Impact
ADVERTISEMENT

Povestea începe cu Maria ”Bateria” faimoasă în rândurile IPS Teleorman după ce a ajuns om al legii, cu toate că înainte făcea parte dintr-o grupare specializată cu frutul bateriilor auto, de aici și porecla.

Telenovelă în Poliția Teleorman

Agenta de la ”Poliția Animalelor” din Teleorman e cea care a provocat un scandal monstru la IPJ Teleorman, scandal care a ajuns la urechile mai marilor șefi din MAI de la nivel central. Totul, după ce și-a prins soțul în pat cu amanta, o altă colegă polițistă.

ADVERTISEMENT

Conform Total Impact, aventura s-a consumat înainte de Crăciun, când Maria ”Bateria” și-a dat seama că soțul nu îi era tocmai loial. Înainte de marea sărbătoare creștină, Maria ”Bateria” a aflat că soțul se află într-un apartament alături de amanta sa și a plecat la fața locului pentru a-și confrunta bărbatul.

Asta, cu toate că cei doi erau în divorț, pe care se pare că Maria ”Bateria” nu l-ar fi acceptat. Fără să stea pe gânduri și-a pornit telefonul mobil și a încercat să-și filmeze soțul, în timp ce se afla în acțiune cu amanta polițistă, însă a fost agresată fizic de aceasta din urmă.

ADVERTISEMENT

Lesne de înțeles, filmarea compromițătoare le-ar fi făcut viața complicată oamenilor la lucru, motiv pentru care totul s-a lăsat cu un mare scandal. În haosul creat, Maria ”Bateria” a sunat la 112, astfel că de amantlâc a aflat și celălalt soț încornorat, la rândul său polițist.

Într-un final, după calmarea spiritelor, toți cei implicați au convenit că ar fi mai bine să nu se afle de acest caz, însă informația a apărut oricum în presa locală.

ADVERTISEMENT

”La data de 22 decembrie, a.c., o persoană a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un posibil conflict la domiciliul din municipiul Alexandria, județul Teleorman. 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, de către structura de specialitate, cu privire la stabilirea situației de fapt și în referire la cele apărute în spațiul public”, a transmitea IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT

Maria ”Bateria” a devenit faimoasă fără voia sa, atunci când acum zece ani făcea parte dintr-o bandă de infractori care fura baterii de mașină. Maria era de fapt șoferul hoților și a fost prinsă în trafic de un polițist.

Presa locală din Alexandria vorbește despre faptul că Maria ”Bateria” a colaborat cu polițiștii în acel moment într-un mod exemplar și le-a spus acestora tot ce știa despre infractori, fapt pentru care a scăpat curată, fără cazier, și a putut să-și urmeze visul de a ajunge polițistă.

ADVERTISEMENT
Tags: