News

Focuri de armă în Alexandria. Polițiștii au încercat să oprească un scandal monstru

Polițiștii din Alexandria au încercat să oprească un scandal monstru în oraș, fiind nevoie să folosească armele din dotare.
17.11.2022 | 23:26
Focuri de arma in Alexandria Politistii au incercat sa opreasca un scandal monstru
Polițiștii au tras două focuri de avertisment. Foto: Bihoreanul
ADVERTISEMENT

Concret, polițiștii au intervenit la un scandal și au tras două focuri de armă, în plan vertical, pentru a calma persoanele care făceau scandal.

Focuri de armă la Alexandria, în timpul unui scandal

“Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un cetăţean din municipiul Alexandria, să intervină la un eveniment”, a transmis Poliția Teleorman.

ADVERTISEMENT

Conform Observatornews.ro, aproximativ 6 indivizi au devenit recalcitranți atunci când oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul. A fost nevoie de folosirea armelor din dotare în acest sens.

”Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei”, mai precizează Poliția.

ADVERTISEMENT

În cazul actual se fac cercetări pentru a se stabili principala cauză care a provocat scandalul. Ulterior se vor lua măsurile care se impun.

În urmă cu jumătate de an, polițiștii din București au tras nu mai puțin de 15 focuri de armă pentru a opri un șofer beat, drogat și fără permis.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor în mașina respectivă se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, aceștia fiind urmăriți până la ieșirea din Capitală. Individul de la volan a oprit doar după ce polițiștii au împușcat cauciucurile mașinii.

Tânărul s-a ales cu dosar penal și, atât el, cât și ceilalți pasageri au fost duși la audieri. Ulterior judecătorii au decis ca aceștia să fie lăsați în libertate.

ADVERTISEMENT

”Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, au fost preluate de către poliţişti din cadrul Secţiei 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT