Life

Telenovelă pe platourile serialului Lia. Vedeta de la Antena 1, înșelată de iubit cu o colegă. Detalii exclusive

Una dintre cele mai cunoscute vedete Antena 1 a fost înșelată de iubit cu o colegă din producție. FANATIK are toate detaliile telenovelei.
23.05.2023 | 10:30
Telenovela pe platourile serialului Lia Vedeta de la Antena 1 inselata de iubit cu o colega Detalii exclusive
Doua vedete de la Antena 1 și-au spus adio
ADVERTISEMENT

Ana Bodea a devenit, datorită serialului Lia, una dintre cele mai cunoscute vedete ale Antenei 1. Actriţa în vârstă de 24 de ani este protagonista principală a serialului Lia- Soţia soţului meu. Serialul produs de Ruxandra Ion a făcut ravagii încă de la primele episoade. Ana Bodea face senzaţie cu personajul ei şi povestea de iubire dintre personajul ei şi al lui Ştefan Floroaica. Ceea ce nu ştie multă lume este că actriţa are parte de „acțiune” mai ceva ca în telenovele și în viața reală.

Vedeta din serialul Lia de la Antena 1 a fost lăsată cu ochii-n soare de iubit pentru o colegă

Ana Bodea a luat preselecția pentru rolul Liei, protagonista principlaă din serialul produs de Ruxandra Ion. Din fericire la acel moment, și iubitul actriței de la acea vreme, Andrei Ivan a luat castingul pentru acealași serial. Ce-i drept cu mici diferențe. Ana a obținut rolul principal.

ADVERTISEMENT

În schimb, Andrei Ivan l-a interpretat pe Bobi, un interlop care a fost ucis după câteva episoade. Și, așa cum Bobi a dispărut din serial, așa a dispărut și Andrei Ivan din viața iubitei sale. Cu toate că cei doi erau împreună de pe băncile facultății, bărbatul a lăsat-o cu ochii în soare pe actriță. FANATIK a aflat detaliile controversate ale poveștii lor de iubire.

Ruxandra Ion pusă între ciocan și nicovală. Ce i-a spus tinerei despre Ana Bodea

Conform informațiilor FANATIK, lui Andrei Ivan i s-ar fi aprins călcâiele după o colegă din producție. Se pare că o domnișoară, pe nume Iulia,i-ar fi pus inima pe jar Don Juanului. Tânăra este colega lui din producție și se ocupă cu organizarea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, Iulia, fericită nevoie mare că a pus mâna pe Andrei a vrut să știe toată lumea. Astfel, tânăra a dat sfoară-n țară și prima la care a mers a fost la producătorul Ruxandra Ion. Aceasta a sfătuit-o pe Iulia să o anunțe pe Ana Bodea că are o relație cu Andrei. Zis și făcut.

Ana Bodea, protagonista noului serial Antena 1, declarații despre despărțire

Pusă în fața faptului împlinit, Ana Bodea ar fi reacționat calm și nu ar fi făcut un scandal pe platorurile de filmare. Mai mult, pentru a dezarma scandalul, Ruxandra Ion ar fi schimbat scenariu. Iar personajul lui Andrei Ivan nu a ”supraviețuit” prea multe episoade.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Ana Bodea este cea are a făcut public anunțul despărțirii. În cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, actrița a vorbit despre separarea de fostul iubit.

„Nu mai suntem împreună, dar am rămas în relații bune, de prietenie. Noi am avut câteva secvențe împreună, foarte puține, oricum. Nu a fost nimic grav, pur și simplu ne-am despărțit”, a spus vedeta de la Antena 1 în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Ana Bodea, consolată de un alt actor după despărțirea de Andrei Ivan

La scurt timp după separare Ana Bodea a început să simtă fluturași în stomac pentru un nou coleg. Este vorba despre Romeo Visca, actorul nou sosit în serialul de la Antena 1. Potrivit Click.ro, bărbatul i-a făcut ochi dulci Anei care nu a ratat ocazia și a răspuns avansurilor bărbatului. Dacă își vor asuma sau nu relația, rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT