Fotbal international

Tensiuni la naţionala Belgiei. De Bruyne, atac la rupere la Januzaj! Video

17.06.2018 | 10:28
Tensiuni la nationala Belgiei De Bruyne atac la rupere la Januzaj Video

Continuă să fie tensiuni la naţionala Belgiei. Echipa pregătită de Roberto Martinez urmează să debuteze luni la acest turneu final de Campionat Mondial, la Soci, începând cu ora 18:00 în compania celei mai slab cotate naţionale a competiţiei, Panama.

În cursul antrenamentului de sâmbătă s-a petrecut un moment care a şocat pe toţi cei prezenţi, pentru că nimeni nu a înţeles de ce tocmai unul dintre starurile “diavolilor roşii”, Kevin de Bruyne, a fost capabil de un gest oribil faţă de un un coechipier, a cărui integritate corporală a fost astfel serios pusă sub semnul întrebării.

Tensiuni la naţionala Belgiei. A scăpat ca prin miracol de o accidentare gravă

Vedeta lui Manchester City a executat un soi de tackling horror, undeva în tuşă, asupra lui Adnan Januzaj, jucător care a trecut pe la Manchester United, fără a reuşi să se impună şi acum evoluează în Primera Division, la Real Sociedad. Pe moment toată lumea a crezut că Mondialul s-a terminat aici pentru Januzaj.

Tacle de Kevin De Bruyne à l'entraînement

Kevin De Bruyne n'y a pas été de main morte sur Adnan Januzaj à l'entraînement… ? #lequipeCDM

Gepostet von L'EQUIPE am Samstag, 16. Juni 2018

Dar, din fericire, jucătorul lui Real Sociedad, a scăpat ca prin miracol de o gravă accidentare. Roberto Martinez a recunoscut că în primul moment după ce a văzut ce s-a petrecut gândul i-a fost la ce soluţie ar avea să cheme de urgenţă pentru a-l înlocui pe Januzaj. Din fericire, atât pentru jucător, cât şi pentru selecţioner, drama a fost evitată şi jucătorul va putea participa pe mai departe la competiţie.

Tensiuni la naționala Belgiei. Inexplicabil acest atac la rupere făcut de De Bruyne asupra lui Januzaj
Tensiuni la naționala Belgiei. Inexplicabil acest atac la rupere făcut de De Bruyne