Life

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: “Pentru mine a fost tragedia vieții”

Teo Trandafir, dezvăluiri despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Vedeta de la Kanal D2 a trecut prin clipe grele.
25.04.2024 | 11:28
Teo Trandafir dezvaluiri sincere despre unul dintre cele mai grele momente din viata ei Pentru mine a fost tragedia vietii
Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre un moment foarte greu. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri sincere despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Prezentatoarea de la Kanal D2 a recunoscut că i-a fost foarte greu.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei

La Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă împreună emisiunea Follow us! Cele două prezintă știri despre vedete, dar și alte noutăți din lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Teo Trandafir prezenta emisiunile alături de Mircea Badea, iar despărțirea de acesta a fost un moment greu pentru vedetă, care s-a obișnuit destul de greu.

În final, a reușit să depășească momentul și să prezinte singură emisiunile ani la rând, după care l-a avut ca partener pe Bursucu. Cei doi au prezentat împreună până în 2022.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a avut tensiuni cu cei doi prezentatori, Teo Trandafir a recunoscut că ținea foarte mult la ei. În plus, aceasta a recunoscut, la rândul ei, că avea momente în care îi enerva.

“Eu cred că adaptabilitatea este apanajul inteligenței. Devii ceea ce trebuie în momentul pe care îl traversezi, dacă vrei să-l traversezi. Dacă nu, te nămolești acolo și asta a fost.

ADVERTISEMENT

În momentul în care m-am despărțit de Mircea, pentru mine a fost tragedia vieții, a fost una dintre marile traume ale vieții mele, nu mi-am revenit foarte mult timp.

Și acum mi se pare oribil. Am depășit-o. M-am trezit făcând emisiune singură, am făcut-o și pe asta, nicio problemă. Ani de-a rândul, n-am avut nevoie de nimic.

ADVERTISEMENT

După care m-am trezit cu Bursucu, care a fost pentru mine o prezență atât de proaspătă și de reconfortantă, încât și în momentele în care mă scotea din minți, tot îl iubeam.

Și pe Mircea la fel, și ei pe mine, că și eu îi scoteam din pepeni pe ei, de-a lungul atâtor ani. N-ai cum să nu enervezi pe cineva până la moarte. Dacă tot ne iubim, nu mai bine ne spunem?! ‘Bă, te iubesc, dar ai fost de porc’”, a dezvăluit prezentatoarea pentru Cancan.ro.

“E ca un divorț”

Mircea Badea a fost primul partener alături de care vedeta a prezentat și pe care l-a văzut de la începutul zilei. Deși amândoi erau foarte obosiți, din moment ce erau nevoiți să intre în direct de la o oră matinală, prezentatorul de la În gura presei avea mereu grijă ca partenera sa de platou să fie bine dispusă.

Faptul că nu a mai prezentat alături de Mircea Badea a fost greu pentru vedetă, care a comparat despărțirea lor de pe micile ecrane cu un divorț.

“Mircea pentru mine a fost primul partener și singurul, de altminteri, pe care l-am văzut în fiecare zi de la ora 5 dimineața. Îți vine să plângi de oboseală, nu îți arde de nimic. Și vine ăla de lângă tine, prostul tău, stai unul într-altul, ca puii, și aștepți să înceapă emisiunea.

La un moment dat, ne-a prins o emisiune, am auzit genericul și noi eram afară. El a zis ‘dacă tu ești aici și eu sunt aici, atunci cine e acolo?’. Atât de multe aveam să ne spunem.

Când n-am mai avut cu cine și mi-am dat seama că nu voi mai găsi pe cineva cu care să îmi vorbesc sufletul, am realizat că îmi va fi foarte greu. E ca un divorț”, a mai spus prezentatoarea TV.

De câteva luni, Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă împreună la Kanal D2. Cele două vedete se înțeleg foarte bine și fac o echipă bună pe micile ecrane.

Cele două se cunosc de peste 20 de ani, dar la început nu au avut o relație tocmai bună, după cum au recunoscut. Au existat tensiuni mari între ele, dar lucrurile s-au schimbat între timp.

ADVERTISEMENT