Life

Teo Trandafir revine în televiziune. Ce fel de emisiune va prezenta vedeta

Teo Trandafir revine în televiziune. Ce fel de emisiune va prezenta vedeta de această dată? Surpriza este una cu adevărat mare.
28.02.2024 | 23:43
Teo Trandafir revine in televiziune Ce fel de emisiune va prezenta vedeta
Teo Trandafir revine în televiziune. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir revine în televiziune în forță. Vedeta este gata pentru un nou proiect și nu va fi singură. Un alt nume celebru îi va ține companie pe platou. Despre cine este vorba și ce fel de emisiune va fi difuzată?

Teo Trandafir revine în televiziune

Teo Trandafir a traversat o perioadă ceva mai agitată. Emisiunea vedetei a fost scoasă din grila de program de la Kanal D. Ulterior, aceasta a ajuns la radio, însă nu a durat mult.

ADVERTISEMENT

Se pare că acum, Teo Trandafir revine în televiziune. Aceasta va avea și o parteneră pe măsură și anume pe Ilinca Vandici. Ambele sunt implicate într-un nou proiect, care ar putea atrage publicul larg.

Noua emisiune prezentată de cele două va fi difuzată la Kanal D2. Vorbim despre un show de tip magazin. Astfel, telespectatorii vor putea afla informații actuale, dar și altele din showbiz-ul autohton și internațional.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cele două vedeta vor dezbate și subiectele zilei. Și nu vor lipsi nici dezvăluirile în premieră cu privire la anumite emisiuni adorate de publicul larg și difuzate atât la Kanal D cât și Kanal D2.

Emisiunea pe care Teo Trandafir o va prezenta alături de Ilinca Vandici poartă numele de „Follow us!”. Iar telespectatorii vor putea vedea și alți invitați în momentul în care lansarea va avea loc.

ADVERTISEMENT

Vedeta va face echipă cu Ilinca Vandici

Teo Trandafir este extrem de fericită și optimistă cu privire la noul proiect. Aceasta a dezvăluit că alături de Ilinca Vandici, se distrează destul de mult. De asemenea, publicul va avea și el parte de o surpriză chiar din primele ediții ale emisiunii.

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us!”, a declarat Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Ilinca Vandici se bucură că revine în forță pe micul ecran. Și pentru ea, proiectul „Follow us!” este unul cu adevărat deosebit, iar asta vor putea observa și telespectatorii.

„Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la Follow us! Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! Follow us!, la Kanal D2!”, a spus și Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT