Life

Teo Trandafir s-a destăinuit în fața lui Mircea Badea: „Nu ți-am zis niciodată. Nu am vrut să suferi”

Teo Trandafir i-a făcut o mărturisire uluitoare lui Mircea Badea, fostul ei coleg de televiziune. Ce și-a amintit îndrăgita vedetă?
19.01.2024 | 08:23
Teo Trandafir sa destainuit in fata lui Mircea Badea Nu tiam zis niciodata Nu am vrut sa suferi
Teo Trandafir îşi lansează primul podcast "Gând la gând cu Teo", iar primul invitat este Mircea Badea/ sursa foto: capturi video, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 19 ianuarie 2024, Teo Trandafir își lansează primul podcast, intitulat ‘Gând la gând cu Teo’. În prima ediție va fi invitat Mircea Badea, bunul ei prieten și fost coleg de televiziune. În cadrul podcastului, cei doi vor depăna amintiri din perioada lor de glorie, iar vedeta tv se va destăinui, cu sinceritate, lui Mircea Badea.

Teo Trandafir își lansează primul podcast

Podcastul lui Teo Trandafir a avut premiera joi, 18 ianuarie, pe canalul său de Youtub. ‘Gând la gând cu Teo’ a fost filmat la ea acasă, iar primul invitat a fost nimeni altul decât Mircea Badea, vechiul ei partener de televiziune și prieten.

ADVERTISEMENT

Așadar, Teo Trandafir și Mircea Badea, doi dintre cei mai apreciați prezentatori tv din țară, s-au reunit după o pauză de 24 de ani și au depănat amintiri de pe vremea când formau un cuplu pe micile ecrane.

Primul invitat, Mircea Badea

„Ne-am adus aminte cu drag până şi despre lucrurile grele prin care am trecut şi care ne-au unit pentru totdeauna, indiferent de parcursul nostru profesional. Una-i una, alta-i alta.

ADVERTISEMENT

Au fost ani în care aproape muream de foame împreună, iar apoi când eu am trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa mea, m-a urmat şi când eram în comă, la propriu. Prietenia nu ţine cont de timp, dacă e reală.”, a mărturisit Teo Trandafir, în podcastul său.

Reamintim faptul că Teo Trandafir și Mircea Badea au prezentat împreună „Bună dimineața, România!” la Tele 7ABC, în perioada 1995-1997. Ulterior, cei doi au făcut echipă la matinalul Antenei 1, între 1998 și 2000.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului, Teo Trandafir a scos la iveală lucruri neștiute de nimeni până acum. Prezentatoarea tv a specificat că atunci când i s-a făcut propunerea să meargă la PRO TV a suferit enorm, pentru că nu voia să plece fără Mircea Badea. Vedeta a mai subliniat faptul că legătura dintre ei era una puternică.

Vedeta s-a destăinuit în fața bunului său prieten

„Mi s-a făcut o propunere să plec la PRO TV. Am zis că fără tine nu plec. Tu mi-ai spus: „dacă te mai prind pe aici îți rup picioarele!” Și să îți mai spun ceva ce nu ți-am zis niciodată. Noi eram ca doi zburători la trapez. Ne lansam în câte o frază și habar nu aveam unde se duce.

ADVERTISEMENT

Apoi, la PRO TV, am început să vorbesc și m-am trezit singură. Am plâns șase luni de dorul tău. Bineînțeles că nu ți-am zis ca să nu suferi. M-am gândit că este de porc să suferim amândoi. Și tu mi-ai zis atunci: „măcar unul dintre noi să fie fericit”. Și eu nu eram fericită”, i-a zis Teo Trandafir lui Mircea Badea.

„Stai liniștită că am rezolvat și eu cazul cu fericirea. Nu există. Este un concept absolut artificial. Este o minciună. Ce este fericirea? Sună așa îndelungat, dar nu. Este o prostie. Sunt fracțiuni de secundă de exaltare. Eu cred în durere. Durerea este maestrul”, a fost și replica prezentatorului tv.

ADVERTISEMENT