Sport

“Teroarea din Giulești”, apariție șocantă pe teren la câteva minute după Rapid – CFR Cluj 1-4. Fanii care mai erau în tribune au rămas uimiți. Video

După meciul Rapid - CFR Cluj, scor 1-4, pe stadion și-a făcut apariția și "Teroarea din Giulești". Suporterii rămași pe stadion au filmat întreg momentul.
07.04.2024 | 13:37
Teroarea din Giulesti aparitie socanta pe teren la cateva minute dupa Rapid  CFR Cluj 14 Fanii care mai erau in tribune au ramas uimiti Video
"Teroarea din Giulești", apariție pe stadion după Rapid - CFR Cluj 1-4. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

“Teroarea din Giulești” cutreieră Bucureștiul de zile bune și aseară și-a făcut apariția și pe stadionul celor de la Rapid, la câteva minute după meciul cu CFR Cluj, scor 1-4.

“Teroarea din Giulești”, apariție șocantă pe teren la câteva minute după Rapid – CFR Cluj 1-4. Fanii care mai erau în tribune au rămas uimiți

“Teroarea din Giulești” este reprezentată de o vulpe care cutreieră Bucureștiul de zile bune. Oamenii care locuiesc în zona Crângași s-au obișnuit deja cu vizitele animalului, care a ajuns și pe stadionul celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei cu CFR Cluj, vulpea și-a făcut apariția pe gazon și căuta mâncare. Unul dintre suporterii giuleștenilor, care a mai rămas pe stadion, a surprins animalul care căuta hrană.

Vulpea care a luat cu asalt Giuleștiul

Bucureștenii din cartierul Giulești susțin că vulpea care a luat cu asalt stadionul Rapidului trăiește de mulți ani în zonă. Așadar, animalul sălbatic nu intenționează să părăsească acea parte a capitalei prea curând.

ADVERTISEMENT

Se pare că “Teroarea din Giulești” s-a obișnuit deja cu prezența oamenilor din cartier și s-a adaptat zonei respective. Unii locatari susțin că nu se mai tem de vulpe, pentru că aceasta pare a fi aproape domestică și inofensivă.

După un video făcut de un locatar al cartierului, părerea altor oameni din zonă s-a schimbat și se pare că aceștia se tem de vulpea care a fost izgonită atunci când s-a amenajat Lacul Morii.

ADVERTISEMENT

“A mâncat 20 de găini, a ras tot”

O parte din locuitorii cartierului Giulești, care au grădini și alte animale, se tem că vulpea ar putea să le mănânce păsările sau chiar și alte animale de companie. Câțiva oameni s-au și plâns, deja, de acest lucru în repetate rânduri.

“A scăpat din cotețul meu de găini și porumbei, mi-a ras tot.” sau I-a mâncat unui prieten 20 de găini.” sunt doar câteva dintre reacțiile locuitorilor din cartierul Giulești.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii din Sectorul 6 nu sunt deloc speriați de vulpe. Pe diverse grupuri de Facebook, aceștia au spus că animalul este destul de cuminte. Vulpea nu a rănit pe nimeni până acum, ci doar pare că este în căutare de hrană.

ADVERTISEMENT