Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, despre revenirea în Giulești după Rapid – CFR Cluj 1-4: „Chiar astăzi am fost la ei în bază”. Exclusiv

Adrian Mutu a vorbit despre posibilitatea să revină antrenor la Rapid. „Briliantul” a dezvăluit că a fost în Giulești înaintea umilinței cu CFR Cluj, scor 1-4
07.04.2024 | 08:32
Adrian Mutu despre revenirea in Giulesti dupa Rapid  CFR Cluj 14 Chiar astazi am fost la ei in baza Exclusiv
Adrian Mutu, despre revenirea în Giulești după Rapid - CFR Cluj 1-4: "Chiar astăzi am fost la ei în bază". FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit despre o posibilă întoarcere la Rapid. Scaunul lui Cristiano Bergodi se clatină după 1-4 cu CFR Cluj. Fanii i-au scandat demisia antrenorului italian.

Adrian Mutu, despre o posibilă revenire la Rapid: „În acest moment mă relaxez”

Adrian Mutu a fost antrenorul Rapidului în perioada martie 2022 – iulie 2023. „Briliantul” a rămas fără angajament după despărțirea de ultima sa echipă, CFR Cluj, dar momentan nu ia în calcul o revenire în Giulești.

ADVERTISEMENT

Totuși, Mutu ține aproape de alb-vișinii. Fiul său, Thiago, joacă la juniorii Rapidului. „Dacă te sună Rapidul în seara asta, te duci?”, a întrebat Horia Ivanovici.

„Nu vreau să vorbim despre vreo ofertă de la Rapid acum. Nu ar fi frumos să pun presiune. Dar la Rapid m-am simțit foarte bine, am lucrat bine cu conducerea și cu Daniel Niculae. Sunt ca acasă.

ADVERTISEMENT

Chiar azi am fost la bază, că a avut băiatul meu meci. Nu pot să răspund la întrebarea ta din respect pentru Bergodi. În acest moment mă relaxez. M-am uitat la acest meci din Giulești să văd ce reacție au avut jucătorii după jocul din Cupă.

L-am sunat pe Cristi Săpunaru de ziua lui și erau și ei conștienți că e cam ultima șansă pentru a mai lupta la campionat”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, șocat după ce CFR Cluj a umilit-o pe Rapid

Rapidist înfocat, Robert Niță a digerat greu umilința suferită de giuleșteni pe propriul teren. Fostul atacant nu s-a ferit de cuvinte și a criticat tactica pe care a folosit-o Bergodi.

„O echipă slabă care nu are nimic în comun cu o echipă care se bate pentru locurile fruntaşe, pentru locurile 1-3, că ăsta este obiectivul şi a fost şi de la începutul campionatului.

ADVERTISEMENT

Am spus că diferenţa se va face în benzile terenului, unde Otele este net superior lui Braun, face absolut tot ce vrea. Am văzut la un moment dat, ca să şi glumim un pic şi ne cerem scuze dacă jignim pe cineva, driblau în patru labe. Jucătorii CFR-ului, în dreapta direcţiei lor de atac, când cade un jucător, se redresează în patru labe şi trece de un jucător al Rapidului.

Nu am înţeles schimbarea tânărului Bădescu. Nu înţeleg de unde această obsesie de a juca, indiferent de rezultat, cu doi închizători, ori Albu cu Oaidă, ori Djokovic cu unul dintre ei doi acolo, când ar trebui să îţi asumi nişte riscuri, că avem experienţa neplăcută a jocului de la Craiova, când şi în superioritate numerică se întâmplă aceleaşi lucruri care se întâmplă şi în seara asta”, a declarat Robert Niță, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: