Fotbal intern

Veste fantastică înaintea meciului cu Macedonia de Nord. Mirel Rădoi va sta pe bancă! Video

25.03.2021 | 20:15
Veste fantastica inaintea meciului cu Macedonia de Nord Mirel Radoi va sta pe banca Video
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca „tricolorilor” chiar la meciul cu Macedonia de Nord, de joi seara. Ultimul test efectual de selecționer a fost negativ. Mai e nevoie de încă unul pentru a fi alături de echipa națională.

Mirel Rădoi va fi pe bancă la meciul cu Macedonia!

UPDATE, 25 martie, ora 20:15 / Pagina oficială de Facebook a echipei naționale a României a anunțat oficial că Mirel Rădoi va sta pe banca tehnică la meciul cu Macedonia de Nord!

ADVERTISEMENT


Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiță, a confirmat informația și a declarat că Rădoi a fost supus unui nou test, joi dimineața.

Rezultatul este așteptat în jurul orei 19:45, iar dacă și acest va fi negativ selecționerul va putea să fie prezent la meciul de debut al României în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Test negativ pentru Mirel Rădoi. Selecționerul ar putea sta pe bancă la meciul împotriva Macedoniei de Nord

Selecționerul echipei naționale s-a prezentat la laboratorul medical joi dimineața pentru a efectua un al doilea test, în jurul orei 5, pentru ca medicii să aibă timp să proceseze testul și rezultatul acestuia să fie eliberat înainte de meciul României cu Macedonia de Nord.

”Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea, adică de cel din această dimineață, deocamdată nu avem un răspuns, așteptăm să vedem ce va fi”, a declarat Mihai Stoichiță la Pro X.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în data de 15 martie. A fost obligat să intre în izolare la domiciliu și a coordonat pregătirea ”tricolorilor” prin intermediul secundului Nicolae Dică.

Când revine Mirel Rădoi dacă al doilea test nu va fi negativ

Conform protocolului medical, selecționerul României, deși este asimptomatic, nu are voie să intre în contact cu fotbaliștii sau cu staff-ul echipei naționale timp de 14 zile de la depistarea infectării cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Acest lucru înseamnă că dacă al doilea test, efectuat de Mirel Rădoi joi dimineața, nu va fi negativ, selecționerul va rămâne în continuare în izolare până în data de 29 martie, adică până după meciul cu Germania, programat o zi mai devreme pe Arena Națională.

Astfel, dacă testele efectuate ulterior vor ieși negative, selecționerul s-ar putea alătura lotului echipei naționale pentru meciul cu Armenia, din 31 martie, programat în deplasare.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,37 este cota pentru ”sub 0,5 goluri în prima repriză” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT