Life

Testul care îți arată latura ascunsă a personalității. Trebuie doar să te uiți la pumnii tăi

Experimentul care scoate la suprafață lucruri neștiute despre propria personalitate. E de ajuns să privești la pumnii tăi.
29.12.2023 | 11:50
Testul care iti arata latura ascunsa a personalitatii Trebuie doar sa te uiti la pumnii tai
Experimentul care scoate la suprafață lucruri neștiute despre propria personalitate. E de ajuns să privești la pumnii tăi. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Testul care îți arată latura ascunsă a personalității. Trebuie doar să te uiți la pumnii tăi care spun foarte multe despre tine. Forma pe care o au aceștia dezvăluie amănunte importante pe care nu le-ai luat în calcul până acum,

Experimentul care scoate la suprafață lucruri neștiute despre propria personalitate. E de ajuns să privești la pumnii tăi

Experimentul care scoate la suprafață lucruri neștiute despre propria personalitate. E de ajuns să privești la pumnii tăi. Experții în limbaj corporal sunt de părere că strângerea mâinilor în pumn este rezervată doar pentru acele rare momente în care suntem plini de furie și frustrare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea numeroase cercetări arată că pot oferi o privire fascinantă asupra caracterului fiecărei persoane în parte. E de ajuns să pliezi degetul mare atunci când strângi pumnul și apoi să observi un lucru esențial.

E important să observi dacă degetul mare intră în interior sau se sprijină pe exterior. Site-ul JagranJosh susține că „liderii naturali” își lasă degetul mare în interiorul pumnului. Oamenii care fac acest lucru sunt adesea foarte încrezători.

ADVERTISEMENT

În plus, sunt văzuți ca un „far de stabilitate chiar și atunci când îndoiala persistă în interior”. De asemenea, aceste persoane posedă o concentrare „ascuțită ca un laser”. Totodată, cei care țin degetul mare în interior aleg să abordeze provocările cu calm și înțelepciune.

Specialiștii sunt de părere că aceste persoane iau întotdeauna în considerare „toate părțile” înainte de a lua o decizie în cunoștință de cauză. Așadar, nu se aruncă cu capul înainte, ci analizează totul în amănunt.

ADVERTISEMENT

„Dovezile noastre intelectuale sunt de necontestat, iar IQ-ul tău ridicat este evident în mintea ta ascuțită și în observațiile pătrunzătoare. Alte calități includ setea de cunoaștere și explorare și faptul de a fi un ascultător priceput”, spun experții, mai arată sursa citată anterior.

Ce caracteristici au cei care țin degetul mare în exterior

Specialiștii în limbaj corporal mai spun că oamenii care își lasă degetul mare în afară au un set întreg de trăsături și calități. Ei sunt văzut ca maeștrii ai exprimării de sine. De asemenea, au un spirit bun și generos.

ADVERTISEMENT

Persoanele care strâng pumnul în felul acesta se bucură de o mare generozitate care, din păcate, este văzută ca o vulnerabilitate. Unii pot profita de această calitate. În plus, atingerea unui obiectiv este un lucru ușor.

„Nu îți este teamă să îți îmbrățișați individualitatea. Emiți un aer de încredere, nu aroganță, ci o credință autentică în valoarea ta. Direct și discret în comunicarea ta, spui ceea ce vrei să spui și crezi ceea ce spui”, spune testul de personalitate.

ADVERTISEMENT