Life

Steven Seagal nu renunță la cetățenia rusă. Actorul, anunț într-o publicație de la Moscova

Steven Seagal (70 de ani) a luat o decizie radicală după ce în urmă cu mai bine de 6 ani și-a exprimat dorința de a avea cetățenie rusă. Ce a declarat.
29.07.2022 | 18:37
Steven Seagal nu renunta la cetatenia rusa Actorul anunt intro publicatie de la Moscova
Steven Seagal, decizie radicală. Are legătură cu cetățenia rusă a starului american. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul actor de origine americană nu renunță la cetățenia rusă. Vedeta a făcut un anunț într-o publicație din Rusia, pentru care a vorbit și despre faptul că suferă de rusofobie, fără să dea detalii despre acest lucru.

Steven Seagal, decizie radicală. Are legătură cu cetățenia rusă a starului american

Steven Seagal a oferit un interviu în presa de stat de la Moscova, după ce în urmă cu câțiva ani a primit cetățenia rusă. Vedeta de la Hollywood spunea la momentul respectiv că are sentimente calde pentru această țară.

ADVERTISEMENT

Starul american a subliniat că nu dorește să fie apatrid pentru că are foarte mulți prieteni în Rusia. Actorul și-a serbat recent ziua de naștere în Federație, fiind un fan declarat al președintelui Vladimir Putin.

„Nu voi renunța niciodată la pașaportul meu rusesc”, a declarat Steven Seagal legat de hotărârea sa, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Steven Seagal, rude în Rusia. Ce a mărturisit

Steven Seagal a mai subliniat că are foarte multe neamuri în Vladivostok, Irkuțk, Iakutia, Baikal și Buriația. De asemenea, starul este ferm convins că are rude chiar și în Ucraina, lucru pe care-l investighează.

„S-ar putea să am, dar nu sunt sigur. Mai fac cercetări în arborele genealogic al familiei”, a completat actorul, mai arată sursa menționată mai devreme. Vedeta privește cele două țări aflate în război ca pe o familie mare.

ADVERTISEMENT

Bunicul patern al renumitului star internațional s-a născut în Rusia și s-a mutat în Statele Unite ale Americii în prima jumătate a secolului al XX-lea. Acesta ar fi motivul pentru care apără conducerea Rusiei pentru anexarea Crimeei în 2014.

În urmă cu un an Steven Seagal a fost cooptat oficial în partidul politic al lui Vladimir Putin, evenimentul având loc în cadrul unei ceremonii fastuoase. De asemenea, l-a numit pe liderul de la Kremlin „unul dintre marii lideri mondiali în viață”.

ADVERTISEMENT