Life

Theo Rose și Anamaria Prodan, colaborare inedită! L-au îngropat pe Reghe

Theo Rose a lansat o nouă piesă, Soarele Meu, și a apelat la Anamaria Prodan pentru videoclipul melodiei deja viralizate, imaginile fiind, la modul evident, o aluzie și o ironie cruntă la adresa lui Reghe.
30.11.2023 | 13:00
Theo Rose si Anamaria Prodan colaborare inedita Lau ingropat pe Reghe
Anamaria Prodan, vedeta clipului lui Theo Rose / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Și, cu siguranță, este, de acum, și mai iubită de Anamaria Prodan. Sexy impresara i-a mai dat o lovitură, nu tocmai subtilă, lui Laurențiu Reghecampf. ”Soarele ei” pare să fie subiectul unui piese cântate de frumoasa artistă, iar versurile par desprinse din experiența Prodancei cu Reghe.

Theo Rose a lansat ”Soarele meu” cu Anamaria Prodan în rolul principal

Theo Rose a lansat ieri, pe 29 noiembrie, una dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului Miani Bici 2. Melodia Soarele Meu, deja virală pe Youtube, are însă un clip pe măsura versurilor. Iar Anamaria Prodan este în prim plan, povestea piesei părând a fi inspirată din relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Iar videoclipul, filmat în mașina pusă la dispoziție de ”Regina Întunericului”, Gabriela Lucuțar, este unul cât se poate de elocvent. Anamaria Prodan conduce un dric de lux, în timp ce cântă versurile piesei care par inspirate din relația pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf. Cel pe care îl numea ”Soarele” ei.

Îmbrăcată complet în negru, ca de doliu, Anamaria Prodan apare în clip cântând versurile piesei lui Theo Rose. ”Îl văd pe stradă cu a treia deja / Jumătate de an / Și-a găsit iubirea. (…) Ți-am dat bani, ți-am luat mașină / Ți-am luat casă cu grădină / Și inima la pachet. Dar e linia prea fină între ură și iubire /

ADVERTISEMENT

Și m-ai lăsat să le regret. / Soarele meu, luna de pe cer, steaua stelelor”, sunt o parte din versurile piesei. Iar imaginile, filmate și în cimitirul Bellu din București, o arată pe Anamaria Prodan și aruncând o verighetă în sicriul pe care l-a condus la groapă.

Piesa lui Theo Rose cu Anamaria Prodan, coloană sonoră pentru cel mai vândut film românesc

Piesa cântată de Theo Rose și care o are pe Anamaria Prodan în prim plan face parte din coloana sonoră a filmului Miami Bici 2. Filmul, produs de Bromania și de Codin Maticiuc este cea mai bine vândută peliculă românească a anului. Conform cifrelor, după primul weekend, Miami Buici 2 a avut aproape 200.000 de spectatori în sălile de cinema, peste un milion de euro încasări și a depășit Team Building și Miami Bici 1.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a vorbit și despre relația cu Laurențiu Reghecampf, comentând, subtil, și apariția ei în videoclipul artistei Theo Rose. Mai ales prin prisma simbolurilor folosite în videoclipul care, deja, ajunge la aproape 200.000 de vizualizări.

”Clipul și piesa sunt inspirate din fapte reale… din viață. Este vorba despre manifestul unei femei care a investit totul într-o relație și s a ales cu buzunarul sufletesc și real gol. Viața este doar despre mersul înainte. Niciodată nu trebuie să te uiți înapoi.

ADVERTISEMENT

”Este o piesă superbă care va ajunge superhit”

”Este o piesă superbă care va ajunge superhit. Cine se simte cu musca pe căciulă să încerce să o dea jos. Dar când musca se pune pe căciula este clar o problemă. Căci muștele trag la … rău. În general, Dumnezeu, viața și karma îți întoarce răul înzecit.

Și ajungi în mormânt fără să se uite cineva la tine. Cam așa sfârșesc toți cei ce fac rău și se fac de râs în fața copiilor și a oamenilor în general. Piesa va da de gândit multora care trăiesc vieți mici, fără substanță”, mai spune Anamaria Prodan, ca explicație pentru clipul piesei lui Theo Rose în care joacă.

”Nu îmi lipsește nimic”

Mai mult, pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit și cum se simte acum. Și cum a reușit să depășească momentele grele pe care le-a trăit în ultimii doi ani, ani în care a fost în centrul unui scandal fără precedent cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

”Dacă mă întrebi, în momentul ăsta, nu îmi lipsește nimic. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă pe care mi-o dă să trăiesc. Am avut un moment, atunci, la început, când a început toată tragedia asta a vieții noastre, când ne uitam stânga-dreapta, ce facem. Nu e ușor, la 50 de ani, după o viață de muncă, cu trei copii, al patrulea Luca, să te trezești peste noapte fără nimic. Fără niciun leu. Pentru noi a fost cumplit.

A fost, cumva, un moment de răscruce al vieții noastre. Niște lecții de viață pe care băiețelul meu și fetele mele le-au primit să înțeleagă ce înseamnă să fii bărbat adevărat. Acum, nu mai îmi lipsește nimic, am depășit nebunia aia. Și nu mă mai interesează nimic legat de el.

Oricum ne-am ridicat, și financiar, de zece ori mai sus și mai puternic decât am fost vreodată. Iar astăzi pot spune că m-am certat cu tot fotbalul românesc ca să îl apăr pe fostul meu soț ca să îl înalț, să-i fac un nume și o imagine. Dar și-a bătut joc. Am scăpat de piatra aia de moară care mă sufoca și mă trăgea jos. Astăzi respir și trăiesc într-o lume superbă. M-am întors la locul meu, acolo, printre stele”, ne-a spus, în exclusivitate Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT