Life

Theo Rose, copleșită de emoții! Cadourile pe care le-a primit de la fani după cel mai recent spectacol

Theo Rose s-a emoționat foarte tare după ce a realizat cât de multă lume o iubește. În urma unui spectacol recent pe care l-a susținut, cântăreața a primit o groază de cadouri de la fani.
17.04.2022 | 15:16
Theo Rose, una dintre ariștii momentului. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Theo Rose este în topul celor mai iubite cântărețe din România, iar dacă până acum și-a dat seama de asta doar văzând vizualizările pe care piesele sale le face pe Youtube, de data asta a primit și câteva dovezi palpabile.

Theo Rose, cadorisită de fani

Olteanca a cărei muzică a cucerit publicul tânăr de la noi, și nu numai, s-a ales cu dedicații frumoase din partea fanilor, un tablou cu chipul ei, dar și o plachetă specială pe care au fost trecut calitățile sale muzicale și nu numai.

ADVERTISEMENT

Theo a ținut să filmeze o mică parte a cadourilor pe care le-a primit de curând și a postat imaginile respective pe contul ei de Instagram. 

„Vă mulțumesc”, este mesajul sincer pe care artista l-a transmis celor care s-au gândit la ea și i-au făcut cadouri personalizate. Cadourile nu s-au oprit aici. La scurtă vreme, artista a urcat din nou pe scenă, la Pitești, unde întregul public a cântat la unison cele mai cunoscute melodii ale cântăreței, iar asta a copleșit-o de-a dreptul.

ADVERTISEMENT

Artista a lansat de curând o nouă melodie, „Cântecul greierilor”

Cântăreața și-a obișnuit fanii să scoată hituri pe bandă rulantă. Cea mai recentă melodie, „Cântecul greierilor”, lansată în colaborare cu Majii a adunat în mai puțin de 24 de ore peste 330.000 de vizualizări pe Youtube.

Și această piesă a fost bine primită de public. Comentariile lăsate de internauți la videoclipul cântăreței spun totul despre succesul pe care îl trăiește șatena.

ADVERTISEMENT

„Piesa este prea frumoasă și clipul la fel, totul este superb; Deja mi-a rămas in minte și o fredonez!; Ce-i drept: o voce bună, nu e nimic de spus… Are viitor frumos și de arătat multe… Bravo, Theo. O fată muncitoare și super talentată; 

Avem nevoie de generația tânăra care trebuie sa dea o valoare pentru viitor! Sa ne bucurăm cât suntem încă, liberi!; Wow! Am piele de găină”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la cea mai fresh piesă a cântăreței.

ADVERTISEMENT