Life

Theo Rose, bravo, ai stil! ”Nu m-a văzut așa nimeni, în viața mea”. Cum s-a filmat vedeta

Theo Rose și-a uluit fanii cu o apariție rară în mediu online, așa cum nu a mai fost văzută. Tânăra a primit trei pijamale din satin, pe care le-a încercat și s-a fotografiat cu ele, pentru a le arăta fanilor.
13.04.2022 | 18:32
Theo Rose bravo ai stil Nu ma vazut asa nimeni in viata mea Cum sa filmat vedeta
Theo Rose, apariție rară în mediul online. S-a fotografiat în pijamale sexy. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a uimit fanii cu o apariție rară. Ea a publicat în mediul online mai multe fotografii în care apare așa cum numai iubitul ei, Alex Leonte, a mai văzut-o. Tânăra cântăreață a primit trei pijamale sex,  confecționate în România, pe care le-a îmbrăcat pentru a vedea cât de bine îi stă cu ele. Theo Rose, care a fost la un pas să câștige competiția Bravo, ai stil de la Kanal D, și-a prezentat pijamalele, așa cum știe ea mai bine, într-un stil caracteristic.

Theo Rose, cum nu ai mai văzut-o, în pijamale sexy

Theo Rose pregătește surprize muzicale noi pentru fanii ei. După o zi plină, cântăreața s-a trezit cu un dar inedit, atunci când a ajuns acasă. Ca să se mai destindă, ea s-a lăsat angrenată ca într-un joc și le-a arătat tuturor ce face.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a postat în mediul online mai multe fotografii cu ea, așa cum nu a mai apărut.

Îndrăgită pentru frumusețea ei, dar și naturalețea de care dă dovadă, Theo Rose și-a făcut apariție pe internet, așa cum doar iubitul ei a mai văzut-o: în niște pijamale din satin.

Theo Rose, apariție neașteptată în pijamale.
Theo Rose, apariție neașteptată în pijamale. Sursa foto: Instagram.

Solista s-a fotografiat în pijamale sexy

După o zi lungă și grea, cu multe repetiții la activ, pentru că le pregătește fanilor o surpriză muzicală de excepție, Theo Rose a ajuns acasă și ea a fost cea care a fost surprinsă. Cântăreața a primit un cadou neașteptat care a constat într-un set de pijamale, trei la număr, extrem de sexy, care i-au venit de minune.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a simțit nevoia să împărtășească această bucurie cu prietenii ei virtuali și a îmbrăcat fiecare ținută în parte. Apoi, ea a defilat în pijamale din satin în fața admiratorilor ei din mediul online. Fanii artistei au fost în delir! Aceștia au avut prilejul să-i admire tinerei solistei picioarele superbe și bustul.

”Nu m-a văzut așa nimeni, în viața mea”

”Am primit pijamale, nu cred că sunteți pregătiți. Nu m-a văzut așa nimeni în viața mea. Vă place de mine? Sunt chiar super. Cred că deja v-am impresionat. Pijamale făcute în România pentru fete sexy, ca mine așa… Asta e Theo Rose, dacă ai pus pantaloni pe ea… e pe gustul meu”, a spus Theo Rose pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a glumit pe seama ei

”Prezentarea” pijamalelor a fost făcută de Theo Rose în stilul ei propriu, plin de umor, după cum o recunosc fanii ei. La final, cântăreața a făcut și o glumă pe seama ei.

”Cum ar fi să mă auziți că spun: Mă voi duce acasă, îmi voi lua halatul meu din satin, voi găti niște paste, voi servi un pahar de vin… Ce dr@#$, niciodată nu o să pot să fiu așa ceva”, a conchis fosta concurentă de la Bravo, ai stil, care în trecut s-a plâns că suferă de anxietate.

ADVERTISEMENT
Tags: