Fotbal international

Thomas Muller, lovitură de K1 în Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3! Video cu intrarea criminală

13.12.2018 | 08:18
Thomas Muller lovitura de K1 in Ajax Amsterdam  Bayern Munchen 33 Video cu intrarea criminala
ADVERTISEMENT

Atacantul Thomas Muller a fost eliminat în meciul Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, după ce i-a aplicat o lovitură de K1 fundașului Nicolas Tagliafico. Fotbalistul german a primit direct cartonașul roșu pentru intrarea extrem de dură.

Bayern Munchen și Ajax Amsterdam se lupta pentru primul loc în clasamentul Grupei E a Ligii Campionilor, ambele formații fiind deja calificate în optimile de finală. Cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic de calitate, în special în repriza secundă când s-au marcat cinci goluri.

ADVERTISEMENT
Thomas Muller își cere scuze după intrarea extrem de dură asupra lui Nicolas Tagliafico
Thomas Muller își cere scuze după intrarea extrem de dură asupra lui Nicolas Tagliafico

Thomas Muller, lovitură de K1 în Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3

În minutul 75 al întâlnirii Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3, Thomas Muller a avut un moment de rătăcire și i-a aplicat practic o lovitură de K1 lui Nicolas Tagliafico. Germanul urmărea o minge înălțată de un coleg și a sărit cu piciorul sus în încercarea de a intra în posesie. Fără să se uite în jurul său, atacantul bavarezilor l-a lovit extrem de dur cu crampoanele în cap pe fundașul formației olandeze.

Arbitrul francez Clement Turpin nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat direct cartonașul roșu luio Thomas Muller, deși acesta încerca să-i explice că nu și-a văzut adversarul și că faultul nu a fost intenționat. Nicolas Tagliafico a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a reușit să continue meciul și chiar a înscris ultimul gol al întâlnirii în minutele de prelungire.

ADVERTISEMENT

Partida Ajax Amsterdam – Bayern Munchen s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, astfel că bavarezii au încheiat grupa pe prima poziție, iar olandezii pe cea de-a doua. Tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Champions League va avea loc luni, 17 decembrie, de la ora 13:00.