Fotbal intern

Dinamo, victorie fără emoţii la Timişoara! Bănăţenii, aproape de Liga 2

28.05.2018 | 20:06
Dinamo victorie fara emotii la Timisoara Banatenii aproape de Liga 2

TIMIŞOARA – DINAMO LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. ACS Politehnica Timişoara – Dinamo 1-3 s-a jucat în penultima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Florin Bratu a reuşit să-i bată recordul lui Liviu Ciobotariu din sezonul 2011-12, antrenorul “câinilor” reuşind să obţină a şase victorie consecutivă, faţă de cele cinci bifate de “Ciobi”. Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Popa, Salomao şi Pesic, în timp ce Drăghici a reuşit să înscrie golul de onoare al gazdelor, care ocupă penultimul loc. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos! 


Update. Echipele de start:

ACS POLI: Straton – Melinte, Cânu, Şeroni – Vaşvari, Artean, Ciucur, Raţ – Drăghici, Munteanu, Bârnoi

Rezerve: Curileac, Cochintu, Velcota, Zaluschi, Oprea, Roman, Enescu

DINAMO: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – May, Nistor, Palic – Hanca, Popa, Salomao

Rezerve: Muţiu, Şerban, Pesic, Monroy, Dudea, Maric, Nica


Update. Adrian Neaga nu se teme înaintea duelului cu FC Dinamo Bucureşti. “Nu îmi e frică de nimeni pentru că ştiu ce băieţi am în vestiar şi văd cât de motivaţi sunt! E adevărat că ne aşteaptă un meci foarte dificil, doar întâlnim cea mai bună echipă din play-out. Nu ştiu ce a schimbat Florin Bratu la echipă, dar se vede din exterior că dinamoviştii au plăcere mult mai mare de a juca”, a spus Adrian Neaga pentru gsp.

Echipele probabile:

Timişoara: Straton – Melinte, Cânu, Şeroni – Munteanu, Artean, Vaşvari, Oliva – Drăghici, Bârnoi, Ciucur

Dinamo: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Nistor, Mahlangu, Palic – Hanca, Popa, Salomao


Formaţia pregătită de Florin Bratu are o singură înfrângere în ultimele şase deplasări din Liga 1 Betano, pe 30 aprilie 2018, atunci când Sepsi s-a impus în faţa “câinilor” cu scorul de 2-0. Ultima partidă directă dintre cele două echipa a avut loc pe 20 aprilie, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, unde Dinamo s-a impus cu 1-0, singurul gol a fost înscris de Robert Moldoveanu.

TIMIŞOARA – DINAMO LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Gazdele speră să se salveze

Înaintea meciului dintre ACS Politehnica Timişoara şi Dinamo Bucureşti, gazdele ocupă poziţia a 7-a în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Betano, cu 24 de puncte, la un singur punct de locul de baraj. De partea cealaltă, “câinii” lui Florin Bratu sunt pe locul 1, cu 50 de puncte. Bănăţenii pot profita de faptul că FC Voluntari, echipa de pe locul de baraj a remizat cu Concordia Chiajna în runda a 13-a. Astfel, în cazul unei victorii cu Dinamo, timişorenii pot urca pe locul 6.

Adrian Neaga are probleme de lot

Adrian Neaga, antrenorul formaţiei ACS Politehnica Timişoara.

ACS Politehnica Timişoara a făcut un play-out slab şi este penultima în clasament. Astfel, echipa lui Adrian Neaga este obligată să câştige cu Dinamo. Timişorenii vin după două remize albe, cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Antrenorul din Banat nu se poate baza la acest meci pe Hăruţ. Popovici şi Ţigănaşu, iar Străuţ rămâne incert din cauza unei probleme la umăr. VEZI AICI VIDEO!

Dinamo are 10 victorii din 12 meciuri

FC Dinamo Bucureşti a obţinut victoria în 10 din cele 12 runde a play-out-ului Ligii 1 Betano, iar tinerii jucători pe care Florin Bratu i-a promovat la prima echipă şi-au arătat valoarea şi nu au dezamăgit. Relaţiile de joc se întăresc de la o partidă la alta, iar şansele ca trupa din “Ştefan cel Mare” să plece învinsă de pe stadionul “Dan Păltinişanu” sunt mici.

Vezi aici toate rezultatele de la celelalte meciuri din play-out-ul Ligii 1 Betano. 

 

Tags: