Life

Ținutele care au făcut istorie la Oscar! Vedetele care au schimbat lumea cu apariția lor

Cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu la Galele Premiilor Oscar din toate timpurile. Unii au cucerit prin eleganță, alții au șocat cu extravaganța.
12.03.2023 | 16:00
Tinutele care au facut istorie la Oscar Vedetele care au schimbat lumea cu aparitia lor
Ținutele care au făcut istorie la Premiile Oscat de-a lungul timpului. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Criticii de modă sun pregătiți sa analizeze la sânge ținutele pe care vedetele le vor purta la Gala Premiilor Oscar din 2023. Dar până atunci, însă, FANATIK a trecut în revistă cele mai spectaculoase apariții ale bărbaților celebri pe covorul roșu de la Hollywood.

Ținute cae au făcut istorie la Premiile Oscar. Aparițiile de neuitat ale celebrităților de la Hollywood

An de an, ținutele pe care vedetele aleg să le poartă la Premiile Oscar devin subiect de discuție la nivel mondial. Criticii de modă așteaptă cu nerăbdare să vadă ce au pus la cale marile celebrități ale lumii. Unii reușesc să uimească prin eleganță și stil, dar alții o dau în bară și ajung pe lista celor mai proști îmbrăcați. 

ADVERTISEMENT

Pe 12 martie 2023, starurile vor păși din nou pe covorul- care nu mai este roșu ci o cu totul altă culoare- și își vor etala ținutele spectaculoase la Gala Premiilor Oscar din 2023. Până atunci, vă propunem o listă cu aparițiile celebre de până acum.

De exemplu, în anul 2019, cântărețul Pharrell Williams a întrecut orice așteptare. În timp ce majoritatea bărbaților nu ar îndrăzni nici măcar să meargă la serviciu în pantaloni scurți, vedeta s-a prezentat la Premiile Oscar cu geaca și pantaloni scurți cu imprimeu de camuflaj.

ADVERTISEMENT

Sosind cu soția lui, Helen Lasichanh, artistul și-a completat look-ul cu o pereche de Doc Martins, un colier cu diamante cu propriul nume și șosete lungi, albe. Cam cum se îmbracă, la noi, unii care ar fi catalogat drept ”cocalari”.

Gala Oscar din 2019 s-a dovedit una cu adevărat interesantă din punct de vedere stilistic. Și Billy Porter a avut o ținută deosebită. De la talie în sus, totul deborda de o eleganță clasică jachetă de catifea, cămașă albă, manșete cu volane și papion.

ADVERTISEMENT

Când îți aruncai privirea în partea de jos, însă, situația lua o turnură cu totul neașteptată. Vedeta a spulberat toate stereotipurile de gen și a purtat cu mândrie o fustă spectaculoasă semnată de Christian Siriano.

Isaac Hayes s-a prezentat pe covorul de la Premiile Oscar cu o jachetă de blană

Stilul anilor `70 și-a făcut cu greu intrarea la Premiile Oscar, dar în anul 1972 Issaac Hayes a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru Cel mai bun cântec original, pentru coloana sonoră din Shaft, a purtat un costum albastru cu detalii deosebite din blană în parte de sus. Papionul era, de asemenea, la fel de…extravagant.

ADVERTISEMENT

La polul opus de află Michael Caine, care a purtat cu ușurință ținute clasică, cu cămașa și cravată neagră. S-a prezentat astfel la fiecare decernare a Premiilor Oscar, chiar și în anul 1984 când a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru rolul său Educing Rita.

Cântărețul Price, ținută demnă de Premiile Oscar 2023, dar în 2005

În 2005, Michael Caulfield, cunoscut drept Prince, solistul piesei Purple Rain nu a dezamăgit atunci când a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru Cea mai bună melodie. El a purtat o jachetă mov, așa cum era de așteptat, și a completat look-ul cu o pereche de pantaloni largi, lungi până la podea, care nu ar arăta deplasat nici pe covorul roșu din 2023.

Pe de altă parte, la Gala Premiilor Oscar din 1989, Corey Feldman, pe atunci în vârstă de 17 ani, s-a afișat la brațul frumoasei Drew Barrymore, care avea 14 ani la acea vreme, și a încălcat orice dress code, purtând o ținută care amintea de cele ale lui Michael Jackson, ale cărui mișcări de dans le-a și folosit pe scenă: o cămașă roșie, blazer brodat și ochelari de soare.

Să nu uităm însă, că în anul 2021- când pe fondul Covid-19, Gala Premiilor Oscar- așa cum o știm cu toții- a fost amânată, astfel că pe covorul roșu vedetele și-au permis apariții mult mai lejere. Așa se face că Matt Petit, bateristul Questlove, a purtat o pereche de papuci aurii, asortându-și încălțămintea confortabilă cu un costum bleumarin, ochelari și mască cu model.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori