Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate calculele pentru calificarea României la Euro 2024: “Nu este un avantaj pentru noi!”

S-au făcut calculele pentru calificarea României la Euro 2024. Echipa națională a lui Edi Iordănescu este în dezavantaj din cauza meciurilor restante ale Israelului.
11.11.2023 | 18:59
Toate calculele pentru calificarea Romaniei la Euro 2024 Nu este un avantaj pentru noi
S-au făcut calculele pentru calificarea României la Euro 2024. Echipa națională a lui Edi Iordănescu este în dezavantaj din cauza meciurilor restante ale Israelului.
ADVERTISEMENT

România va disputa în noiembrie ultimele două partide din preliminariile pentru EURO 2024. “Tricolorii” vor avea primul meci contra Israelului, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45. Duelul va avea loc în Ungaria și va reprezenta un meci decisiv pentru calificarea României la Euro 2024.

Andrei Vochin, despre situația Israelului: “Nu este un avantaj pentru noi!”

Andrei Vochin susține că situația Israelului nu este un avantaj pentru România. La FANATIK SUPERLIGA, oficialul FRF este de părere că ar fi fost mai bine pentru echipa națională a lui Edi Iordănescu ca aceștia să știe rezultatele israelienilor încă din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

“Până la urmă ei trebuie să joace 4 meciuri și noi trebuie să jucăm 1. Noi trebuie să jucăm meciul cu ei. Acel meci poate deveni decisiv pentru noi, în sensul fericit. Dacă Israelul poate să câștige cu Kosovo, cu Elveția, înseamnă că este o echipă puternică care își merită locul la un turneu final. 

Noi trebuie să așteptăm rezultatele astea. Nu este un avantaj pentru noi. Meciurile acestea trebuiau să se fi jucat până acum și să le fi știut rezultatele. Deci, nu poți să consideri că acesta este un avantaj, faptul că tu știi ce fac ei cu Kosovo și Elveția, Acest lucru este o normalitate, trebuia să știi asta de o lună, dacă nu intervenea războiul.

ADVERTISEMENT

Primul nostru meci e sâmbătă, luni se reunește toată lumea. Nu mai este ca la precedenta acțiune când ai jucat joi și nu ai avut decât un antrenament jumate. Acum ai aproape un ciclu săptămânal. Acum joci sâmbătă. Ai timp să faci lucrurile astea și ești o echipă odihnită. Deplasarea nu este lungă. O oră de mers cu avionul. În Ungaria sunt măsuri de securitate așa cum nu am văzut nicăieri”, a spus Andrei Vochin.

Toate calculele pentru calificarea României la Euro 2024

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a vorbit despre toate calculele pentru calificarea României la Euro 2024. Jurnalistul a prezentat ambele situații, pe cea pozitivă, cât și pe cea negativă. Israel se află în situația în care, cel mai probabil, vor avea probleme fizice din cauza celor 4 dueluri pe care le vor juca în mai puțin de 2 săptămâni. Acest lucru poate fi și o problemă psihologică pentru aceștia, dar și un avantaj pentru România mai mult.

ADVERTISEMENT

“Eu m-am gândit și la scenariul negru. Putem bate Israelul și să nu ne calificăm. M-am uitat pe clasament și avem 16 puncte, 15 Elveția și 11 Israelul. Noi dacă batem doar Israelul facem 19.

Dacă Israelul bate în celelalte meciuri cu Andorra, Kosovo și Elveția fac 20 de puncte și sunt peste noi. Dacă Elveția ne bate în ultima etapă terminăm pe 3. Există și varianta asta halucinantă. În care bați Israelul și nu te califici.

ADVERTISEMENT

La fel mă gândesc că dacă ei nu îi bat pe Kosovo, în mod normal, nouă ne va ajunge egalul Israelul, pentru că nu vor bate Elveția. Eu așa mă gândesc. Cu toate că toți ne așteptăm să bată Kosovo la situația și conjunctura care este”, a spus Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Calculele pentru calificarea României la Campionatul European

ADVERTISEMENT