Life

Top 20 cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor

Care sunt cele mai frumoase actrițe de la Hollywood ale tuturor timpurilor și cum au devenit etaloane de frumusețe care depășesc bariera timpului.
23.04.2023 | 11:30
Cele mai frumoase actrițe. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai frumoase actrițe ale tuturor timpurilor? Cu siguranță vă vin câteva nume în minte. Femei superbe, care prin frumusețea lor au scris istorie. FANATIK a făcut topul celor mai frumoase 20 de actrițe care au cucerit Hollywood-ul.

Vivien Leigh

Actrița cu ochi ca cerul, care a cucerit publicul în anii ‘40-‘50, rămâne în continuare un etalon al frumuseții. Grația și trăsăturile delicate au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate actrițe ale Epocii de Aur Hollywoodiene. Unul dintre cele mai cunoscute roluri pe care le-a interpretat a fost cel al lui Scarlett O’Hara, din filmul “Pe aripile vântului”.

ADVERTISEMENT

Marilyn Monroe

Imaginea perfectă a “blondei voluptoase”, Marilyn Monroe a scris istorie cu frumusețea ei. A fost și va rămâne un adevărat simbol al senzualității și frumuseții. A jucat în 29 de filme și a creat o adevărată isterie în anii ‘50.

Audrey Hepburn

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Audrey Hepburn a revoluționat și lumea modei. Cu un stil diferit, tunsă scurt și cu siluetă de balerină, actrița a revoluționat standardele de frumusețe ale Hollywood-ului.

ADVERTISEMENT

Hedy Lamarr

Frumusețea aproape perfectă a lui Hedy Lamarr nu a fost singura ei calitate. Superba actriță supranumită cea mai frumoasă femeie de la Hollywood a fost și inventatoare. Hedy Lamarr a fost cea care a pus bazele tehnologiei WiFi, GPS și Bluetooth.

Elizabeth Taylor

“Frumusețea cu ochi violeți”, așa cum a fost supranumită, Elizabeth Taylor rămâne pentru totdeauna exemplul perfect de frumusețe clasică. Trăsăturile ei deosebite, dar și modul în care și le punea în evidență încă reprezintă un reper pentru femeile din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Demi Moore

Bruneta cu ochi mari de căprioară a declarat chiar ea că este “o frumusețe înnăscută”. Actrița care a făcut ravagii în anii ‘90 își menține frumusețea și în prezent. Deși nu s-a încadrat în standardele frumuseții Hollywoodiene, Demi Moore este un exemplu al feminității și expresivității.

Monica Bellucci

Superba italiancă încă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu părul negru și forme voluptoase, Monica Belluci a stârnit imaginația domnilor și invidia doamnelor de-alungul carierei sale.

ADVERTISEMENT

Julia Roberts

Nu degeaba a avut frumoasa roșcată rolul principal în “Pretty Woman”. Zâmbetul ei poate fi recunoscut dintr-o mie, la fel și picioarele lungi. Atuu-urile fizice ale Juliei Roberts au fost remarcate de întreaga lume și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.

Nicole Kidman

Cu pielea ca laptele și trăsături angelice, lui Nicole Kidman nu i-a fost greu să se facă ușor remarcată. Frumoasa blondină încă reprezintă un etalon de frumusețe. În plus, cu fiecare apariție nu putem să nu ne întrebăm cum de arată de parcă ar fi cu 20 de ani mai tânără.

Penelope Cruz

Actrița cu origini spaniole a cucerit inimile tuturor prin frumusețea și naturalețea ei. Cu zâmbetul său molipsitor, frumoasa brunetă a încântat publicul prin aparițiile ei în diverse filme. În copilărie a fost dansatoare, lucru care a ajutat-o să își mențină silueta de invidiat.

Charlize Theron

Frumoasa blondă cu rădăcini sud-africane se află în topul celor mai frumoase femei din lume. Deși mulți spun că are o frumusețe rece, Charlize Theron este exemplul perfect de grație și eleganță atemporală.

Angelina Jolie

Nu puteam să vorbim despre frumusețe dacă nu am fi inclus-o pe Angelina Jolie. Șatena cu ochii verzi de o frumusețe răvășitoare se apropie de perfecțiune. Deși a fost înzestrată cu calități fizice de necontestat, actrița nu a pus niciodată prea mult preț pe acest lucru.

Aishwarya Rai Bachchan

Actrița cu origini indiene este una dintre cele mai frumoase actrițe ale tuturor timpurilor. Cu trăsături superbe și carismă, frumoasa Aishwarya Rai a devenit o legendă a Bollywood-ului, dar și a Hollywood-ului.

Jessica Alba

Frumoasa actriță a fost desemnată în anul 2007 cea mai sexy femeie din lume. Pe bună dreptate, deoarece calitățile sale fizice sunt într-adevăr de neegalat. Pe lângă trupul armonios, Jessica Alba are trăsături deosebite, care au adus-o pe culmile succesului.

Scarlett Johansson

Blondina cu ochi albaștri și buze cărnoase a fost de asemenea desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Scarlet Johansson emană senzualitate și feminitate prin toți porii iar frumusețea ei este de necontestat.

Megan Fox

Bruneta cu ochi pătrunzători a fost numită în repetate rânduri una dintre cele mai frumoase și mai sexy actrițe din lume. Cu părul lung de culoarea abanosului și un sex-appeal ieșit din comun, Megan Fox nu are se gând să iasă prea curând din topul frumuseților Hollywoodiene.

Mila Kunis

Frumusețea cu ochi mari de culoarea mierii are cu siguranță calități fizice de necontestat. Puțini știu însă ca actrița s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Naturalețea și frumusețea ei deosebită i-au adus cu repeziciune o carieră de succes.

Alexandra Daddario

Dacă nu o recunoașteți după nume, cu siguranță ochii ei v-au atras atenția. A fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar ochii de un albastru tulburător sunt unul dintre punctele ei forte.

Emilia Clarke

Simpatica actriță cu chip angelic a cucerit cu repeziciune inimile fanilor din întreaga lume. A devenit cunoscută pentru rolul său din serialul “Urzeala Tronurilor” și este considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood.

Margot Robbie

Actrița de origine australiană s-a făcut repede remarcată datorită frumuseții sale de necontestat. Blondina a fost aleasă să interpreteze rolul lui “Barbie”. Este de la sine înțeles faptul că a fost înzestrată cu trăsăturile celei mai frumoase păpuși din lume.

ADVERTISEMENT