Life

Top cinci zodii care vor avea ghinion în weekendul 3 – 4 decembrie 2022. Surprize neplăcute pentru ele

Top cinci zodii care vor avea ghinion în weekendul 3 - 4 decembrie 2022. Vor exista anumite surprize neplăcute pentru ele.
02.12.2022 | 22:45
Top cinci zodii care vor avea ghinion in weekendul 3  4 decembrie 2022 Surprize neplacute pentru ele
Top cinci zodii care vor avea ghinion în weekendul 3 - 4 decembrie 2022. Foto Pinterest
ADVERTISEMENT

Sunt cinci zodii care vor avea parte de neplăceri în weekendul care urmează. Vor fi unele surprize neplăcute pentru ele!

Top cinci zodii care vor avea ghinion în weekendul 3 – 4 decembrie 2022

Topul zodiilor care vor avea parte de ghinion începe cu Berbecii, care pot avea o surpriză neplăcută din partea unei instituții sau organizații.

ADVERTISEMENT

Așteptai ceva din partea acesteia și pare că te amână pentru săptămâna viitoare, lucru care nu te bucură deloc. Din această cauză, unele planuri pe care le aveai se decalează sau ești nevoit să le amâni săptămâni întregi.

Gemenii au și ei o veste proastă în acest weekend. Poți afla că o rezervare pe care au făcut-o este anulată pe nepusă masă sau chiar că prietenii cu care urma să mergi undeva și vă făcuserăți planuri împreună nu mai pot veni cu tine. Nu te distrezi deloc!

ADVERTISEMENT

Horoscopul acestui weekend arată că mai sunt și alte zodii care au parte de ghinion. Racii sunt într-o stare proastă și se ceartă cu toate persoanele din jurul lor.

Nu poți să te abții de la diverse argumente și reproșuri, așa că este posibil să iști niște discuții mai aprinse în sânul familiei sau cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Leii și Scorpionii, loviți de ghinion în weekend

Leii sunt într-o stare proastă și primesc o veste care chiar le poate strica ziua, în funcție de cum aleg să reacționeze în fața acesteia.

Cineva nu se ține de cuvânt și reușește să îți dea planurile peste cap. Până la finalul zilei totul s-ar putea rezolva pentru tine.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt nemulțumiți de o decizie a familiei lor și se pot simți neascultați și chiar lăsați pe dinafară.

Poți fi subiectul unei întâmplări mai ciudate și să crezi că te-a lovit ghinionul în acest weeeknd. Spui lucrurilor pe nume și acest lucru s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT
Tags: