Life

Anda Adam se pregătește de nuntă cu iubitul ei Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul

Anda Adam se pregătește de nuntă cu partenerul său Yosif Mohaci. Când au stabilit cei doi data evenimentului și ce spun despre un nou copil în viața lor?
29.04.2024 | 14:44
Anda Adam se pregateste de nunta cu iubitul ei Yosif Mohaci Cand va avea loc evenimentul
Anda Adam va îmbrăca rochia de mireasă a doua oară. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Anda Adam se pregătește de nuntă cu partenerul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Artista în vârstă de 44 de ani a dat vestea importantă de curând. Când vor avea cei doi evenimentul și ce spun despre un nou copil în viața lor?

Anda Adam se pregătește de nuntă pentru a doua oară

Anda Adam este căsătorită civil de aproape doi ani cu Yosif Eudor Mohaci. Cei doi se potrivesc de minune și par că se înțeleg la fel. Drept dovadă este faptul că în această vară vor merge în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Pentru interpretă va fi pentru a doua oară când va îmbrăca rochia de mireasă, după ce în 2021 a divorțat în mare secret de primul soț, Sorin Nicolescu. Acesta este acum împreună cu fosta asistentă TV, Loredana Chivu.

Concret, Anda Adam și Yosif Mohaci și-au stabilit data nunții pe 29 iunie. Nu se vor ocupa ei de organizare, ci vor lăsa totul pe mâinile specialiștilor. De anul trecut plănuiau momentul și se gândeau să-l facă în Paris.

ADVERTISEMENT

”Ne-am decis rapid să facem nunta, pentru că trebuia să facem de anul trecut, dar nu am găsit locația, ezitam între Paris și București. Am decis că este bine să vină Parisul la noi, iar cei care fac târgul de nunți se vor ocupa ca totul să fie gata până pe 29 iunie”, au precizat cei doi îndrăgostiți pentru Spynews.

Anda Adam pregătită să fie mamă a doua oară

Ce spun despre un nou copil în viața lor? Anda Adam mai are o fetiță cu primul soț, dar își dorește un copil și alături de Yosif. Ambii se declară pregătiți și pentru acest pas, dar până atunci vor să se mute cât mai rapid în casă nouă și mai plece într-o vacanță înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT

”Ne mai dorim un copil! Ne dorim să ne mutăm cât mai repede în casa nouă. Va fi greu și mult, dar o să vedem și visul ăsta cu ochii. După, probabil, vom merge într-o altă vacanță, înainte de nuntă, ca să prindem energie și forță pentru nuntă”,  a mai transmis cântăreața.

Totul are loc după ce în 2021 Anda Adam a fost cerută de soție de către Yosif cu un inel foarte scump, conform declarațiilor sale. Pe atunci, interpreta era concurentă în cadrul Bravo, ai stil!Celebrities! și se lăuda în fața rivalelor sale.

ADVERTISEMENT

”Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun voilà”, mărturisea Anda Adam.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților