Life

Top 4 zodii care își vor cunoaște marea iubire în primăvara anului 2022. Pentru unele dintre ele bat clopote de nuntă!

4 zodii își vor cunoaște marea iubire în primăvara anului 2022. Pentru ele, există șanse foarte mari să își pună priostriile, mai ales în luna mai. Te numeri printre cei norocoși?
07.02.2022 | 13:30
Top 4 zodii care isi vor cunoaste marea iubire in primavara anului 2022 Pentru unele dintre ele bat clopote de nunta
Top 4 zodii care își găsesc dragostea în primăvara anului 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

4 zodii vor avea parte de surprize uriașe pe plan amoros în primăvara anului 2022. Cupidon le dă târcoale și le scoate în cale partenerii ideali.

Este o primăvară a redescoperirii de sine, a îndrăgostelii, un anotimp extrem de benefic pentru cei care își caută jumătatea de ceva vreme încoace.

ADVERTISEMENT

Lunile aprilie și mai vor fi extrem de bune pentru zodiile de mai jos. Unele se pot logodi sau chiar căsători.

Top 4 zodii care își găsesc iubirea în primăvara anului 2022

Locul 4: zodia Capricorn. Capricornii pun planul profesional în stand-by și se ocupă mai mult de sufletul lor în perioada care urmează.

ADVERTISEMENT

Vor fi trei luni în care, în special femeile născute sub acest semn zodiacal, vor avea parte de o serie de surprize. Se vor simți răsfățate, apreciate pentru ceea ce sunt, înțelese.

Totul va căpăta culoare pentru ele, iar fricile pe care le aveau până acum referitoare la dragoste se vor estompa.

ADVERTISEMENT

Locul 3: zodia Vărsător. Vărsătorii întâlnesc pe cineva care le împărtășește crezurile și sentimentele, chiar în luna martie.

Luna femeii va fi una avantajoasă pentru doamne și domnișoare. Femeile născute sub acest semn de aer ar putea face marele pas în luna mai.

ADVERTISEMENT

S-ar putea căsători fix cele care nu credeau în măritiș, care nu s-ar fi văzut niciodată îmbrăcate în rochie de mireasă.

Leii sunt cei mai favorizați

Locul 2: zodia Fecioară. Persoanele născute în semnul de pământ mercurian învață să iubească rațional.

Alegerea pe care o vor face va fi una foarte serioasă. Nu mai zboară după cai verzi pe pereți, ci își vor supune pețitorul unui test destul de dur pentru a afla dacă este cu adevărat omul potrivit pentru ele.

Locul 1: zodia Leu. Leii sunt cei mai favorizați din punct de vedere amoros. În cazul Leilor, vorbim în special despre bărbații născuți sub acest semn zodiacal.

Nativii de foc vor cunoaște persoane care îi vor face să se aprecieze mai mult, să vadă lucrurile cu alți ochi. Vor renaște datorită iubirii și se vor simți mult mai motivați să lupte pentru marile lor idealuri.

Luna mai este cea mai bună pentru Leii care au de gând să meargă în călătorie alături de persoana iubită. N-ar fi exclus să se ducă într-o insulă exotică.

ADVERTISEMENT