Life

Mercur intră în zodia Vărsător pe 14 februarie 2022, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce surprize aduce acest fenomen astrologic

Planeta Mercur intră în zodia Vărsător începând cu data de 14 februarie 2022, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Care sunt zodiile vizate de acest fenomen și în ce fel?
03.02.2022 | 10:37
Mercur intra in zodia Varsator pe 14 februarie 2022 chiar de Ziua Indragostitilor Ce surprize aduce acest fenomen astrologic
Mercur intră în zodia Vărsător pe 14 februarie 2022. Foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Mercur intră în zodia Vărsător pe 14 februarie 2022, iar acest fenomen astrologic își va pune amprenta în special pe viața amoroasă a fiecărei zodii.

Mercur, cunoscută în astrologie drept planeta înțelepciunii și a comunicării, va oferi șansa multor zodii de a alege în iubire… cu cap!

ADVERTISEMENT

Prezența în cea mai visătoare și liberală zodie, Vărsătorul, temperează pornirile pasionale și deciziile luate la impuls.

Mercur intră în zodia Vărsător pe 14 februarie 2022

Berbecii vor fi motivați să lupte mai mult pentru relația lor. Mercur le oferă posibilitatea de a cântări mai bine anumite decizii. Cei care aveau plănuite căsătorii în această perioadă s-ar putea să se răzgândească, să găsească un moment mai oportun.

ADVERTISEMENT

Taurii se concentrează și ei foarte tare pe viața de cuplu. Apar mici disensiuni chiar de Ziua Îndrăgostiților, însă vor fi depășite datorită istețimii acestor nativi de pământ.

Gemenii au tot felul de dileme interioare. Nu se simt foarte pregătiți pentru a face un pas important pe plan amoros, așa că vor fi în stand-by.

ADVERTISEMENT

Racii inspiră iubire. Primesc dovezi de afecțiune la care nu se așteptau. Fenomenul astrologic le aduce bucurii și împlinire sufletească.

Leii sunt ceva mai înflăcărați. În perioada următoare s-ar putea îndrăgosti și dezîndrăgosti de o mie de ori.

ADVERTISEMENT

Fecioarele iubesc cu maturitate

Fecioarele încep să privească iubirea cu maturitate. Nu sunt adeptele romantismului siropos, iar alegerile pe care le vor face vor lua în calcul niște aspecte ceva mai pământești.

Balanțele se confruntă cu tot felul de reproșuri din partea partenerului de viață. Multe dintre ele sunt absente în activitățile de cuplu.

Scorpionii au toate șansele să își întâlnească marea iubire după data de 14 februarie. Cupidon le-a pregătit ceva frumos, pe placul lor.

Săgetătorii sunt mai degrabă concentrați pe viața profesională. Iubirea întră într-un plan secund, dar asta nu înseamnă că vor fi neglijenți cu persoana iubită.

Capricornii dau tot ce au mai bun pentru a salva relația dintr-o criză care se arată chiar în zorii zilei de 14 februarie. Renunțarea la orgoliu poate fi cheia.

Vărsătorii coboară cu picioarele pe pământ. Nu mai visează la cai verzi pe pereți. Îi vor surprinde pe cei din jur cu maturitatea la care au ajuns.

Peștii scapă de anumite frici, de teama unui nou început în doi. Mercur îi ajută să ia lucrurile cu calm, în mod echilibrat.

 

ADVERTISEMENT