Life

Tot ce nu se știe despre Oscar 2023! Ce vedete sunt interzise: ”Nu se va vărsa sânge”

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc pe 12 martie, dar în 2023, lucrurile vor sta cu totul diferit față de anii trecuți.
12.03.2023 | 15:30
Tot ce nu se stie despre Oscar 2023 Ce vedete sunt interzise Nu se va varsa sange
Gazda Premiilor Oscar 2023, Jimmy Kimmel, a anunțat ca anul acesta ceremonia nu va avea covor roșu. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Gala Premiilor Oscar este, la nivel internațioanal, unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea cinematografiei. Actori, actrițe, scenariști, regizori și nu numai așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă vor pleca sau nu acasă cu râvnita statuetă aurie.

Premiile Oscar 2023, din spatele cortinei. Ce nu se știe despre mult așteptata ceremonia

Pe 12 martie 2023, Dolby Theatre din Los Angeles va străluci, în cea mai așteaptă seară a cinematografiei internaționale. Filmele lansate în 2022 vor fi onorate și cele mai mari personalități ale lumii se vor aduna pentru a afla cine sunt cei ce vor urca pe scenă pentru a ridica celebra statuetă.

ADVERTISEMENT

Gala Premiilor Oscar se anunță a fi una incendiară, cu atât mai mult cu cât Rihanna, care a stat o bună perioadă de timp departe de reprezentanții artistice, va interpreta piesa Lift me up, nominalizată la categorie „cântec original”

Dar asta nu este tot, căci față de anii trecuți, anul acesta Gala Premiilor Oscar va suferi și câteva schimbări substanțiale, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, pregătite în timp ce invitații au luat cu asalt clinicile de înfrumusețare pentru a arăta impecabil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cu siguranță, la ceremonia Oscar 2023 nu va lua parte Will Smith, protagonistul unui moment controversat anul trecut, atunci când a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock.

Gala Premiilor Oscar- fără covor roșu în 2023

În primul rând, trebuie să menționăm că este nevoie de 18 oameni și mai mult de 900 de ore de muncă pentru a așeza covorul roșu pentru eveniment. „Sunt închideri de drumuri, există o securitate grea… cu siguranță este un zgomot în aer.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu blocăm totul – doar să ne facem treaba”, a declarat Lynn Nichols, managerul regional de vânzări pentru Signature Systems pentru Coasta de Vest, a declarat pentru LA Times.

Dar ce este și mai interesant este că în 2023, covorul roșu- care de fapt a în tot acest timp a fost burgundy – va fi înlocuit. Pentru prima dată din 1961, covorul pe care vor păși vedetele va fi unul în nuanța „șampaniei”.

ADVERTISEMENT

„Cred că decizia de a merge mai degrabă cu un covor de șampanie decât cu un covor roșu arată cât de încrezători suntem că nu se va vărsa sânge”, a glumit gazda Premiilor Oscar- Jimmy Kimmel, conform vanityfair.com.

Publicul nu-l vrea pe Donnie Yen la Premiile Oscar 2023

Legat de gazdele Premiilor Oscar, publicul a deschis o petiție prin care a cerut ca actorul Donnie Yen – ce ar trebui să prezinte câștigătorul unei categorii- să fie eliminat de pe lista gazdelor ceremoniei din cauza legăturilor sale cu Partidul Comunist din China.

Petiția susține că actorul, cunoscut mai ales pentru rolul său din Războiul stelelor, a făcut de-a lungul timpului mai multe declarații care atestă că este împotriva mișcării pro-democratice a orașului său natal, Hong Kong.

Yen s-a referit la protestele care au cuprins Hong Kong-ul în anul 2019 ca la niște revolte, iar petiția susține că remarcile sale „nu doar încalcă spiritul libertății de exprimare, ci și neagă drepturile oamenilor din Hong Kong de a lupta pentru libertatea și democrația lor”.

Documentul creat în urmă cu doar câteva zile a strâns deja peste 84.000 de semnături: „Dacă Comisia pentru Oscar continuă să invite o astfel de persoană ca prezentator invitat, aceasta va deteriora imaginea și reputația industriei cinematografice și va cauza prejudicii grave drepturilor omului și valorilor morale”, se arată în petiție, conform CNN. 

Producătorii Oscar promit că nu vor să fie nepoliticoși limitând timpul de vorbire a câștigătorilor

Producătorii executivi de televiziune Ricky Kirshner și Glenn Weiss au declarat pentru CNN că au un plan pentru cum a față limitărilor timpul de acceptare a câștigătorilor Premiilor Oscar. Ei promit că nu vor să fie nepoliticoși, dar trebuie să-și ia munca în serios.

„Dacă ții un discurs sincer și bine intenționat, nu vei fi întrerupt. Dacă începi să citești din lista de cumpărături ce trebuie să faci mâine, probabil că muzica va intra.

Ca să fiu sincer, este cam nepoliticos pentru oamenii care vin după. Toți suntem profesioniști și încercăm să ne facem treaba. Nu încercăm să fim nepoliticoși”, au transmis ei.

Pentru a-i împiedica pe cei care pierd noțiunea timpului să țină discursuri interminabile, un ceas cu numărătoare inversă rulează în fața lor, iar atunci când se termină, urmează mesajul: „Vă rugăm să încheiați!”. În cazul în care nu țin cont de avertizare, vor fi întrerupți de muzică.

Cum se pregătesc vedetele pentru Premiile Oscar

Că stau mai mult sau mai puțin pe scenă…ori că nu urcă deloc, starurile se pregătesc intens pentru Gala Premiilor Oscar. În număr mare, au luat cu asalt o clinică de îngrijire pentru a se supune unei tehnici de gimnastică facială.

„La fel cum mergi la sală pentru a-ți antrena corpul și a-ți transforma corpul, poți face același lucru cu fața ta și cu cei peste 40 de mușchi pe care îi avem pe față. Ajungem în locuri ale feței pe care mâinile noastre nu pot ajunge. Celebrităților le place să facă acest tratament, în special pentru evenimentele pe covorul roșu, datorită rezultatului imediat”, a declarat Gianna Graham, antrenor și antrenor la FaceGym din New York.

Una dintre proceduri implică aplicarea de carbon lichid pe ten, esteticianul celebru Bianca Edwards, cunoscută pentru că i-a oferit boxerului Floyd Mayweather tratamente faciale de 5.000 de dolari, spune că vedete de la Hollywood au vizitat-o și de două ori pe săptămână: „Îmi place ca clienții mei să iasă arătând ca o gogoașă glazurată”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori