News

Tragedie în America. Un bărbat a deschis focul la un magazin de mobilă. O persoană a murit

09.04.2021 | 09:07
Tragedie in America Un barbat a deschis focul la un magazin de mobila O persoana a murit
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie în America. Un bărbat a deschis focul la un magazin de mobilă. O persoană a murit, iar altele sunt în stare gravă. 

Un individ înarmat este suspectat că a deschis focul joi la un magazin de mobilă din statul american Texas. Cel puţin o persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, conform primelor declaraţii ale poliţiei, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Suspectul a fost prins în cele din urmă de poliție. Atacul armat a avut loc într-un magazin de mobilă din statul american Texas, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

Un nou atac armat în America. Mai multe persoane au fost rănite în Texas

Presupusul atacator a fost arestat. Se pare că este vorba despre un angajat al magazinului. Motivaţiile sale rămân necunoscute deocamdată.

ADVERTISEMENT

“În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului”, a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, oraş situat între Houston şi Dallas.

O persoană a murit, a spus el apoi pentru AFP. De asemenea, cinci persoane au fost rănite, dintre care patru grav, şi internate în spital.

ADVERTISEMENT

Acest incident a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt un flagel recurent.

Încă o tragedie în SUA. Criminalul a jucat 5 sezoane în liga de fotbal american

Un fost jucător de fotbal american a ucis 5 persoane, între care doi copii. Anchetatorii au ajuns la concluzia că autorul masacrului din Carolina de Nord este un fost sportiv de performață. Phillip Adams (32 de ani) s-a sinucis după ce a împușcat mortal cele cinci victime.

ADVERTISEMENT

Conform presei din SUA, poliţia a fost chemată la locul crimelor în jurul orei locale 16:45, pe 7 aprilie. Au fost descoperite 5 cadavre: doctorul Robert Lesslie (70 de ani), soţia lui Barbara (69 de ani), doi nepoţi Adah (9 ani) şi Noah (5 ani), dar şi James Lewis (38 de ani), un bărbat care lucra pentru medic. O a şasea persoană a fost transportată la spital cu răni grave.

  • „Am găsit persoana care credem că este responsabilă şi asta este tot ce pot să spun despre suspect. Ne-am deplasat la locuiţa acestuia şi executăm un mandat de percheziţie“, a spus Trent Faris, purtătorul de cuvânt al poliţiei.
ADVERTISEMENT
Tags: