News

Tragedie la Therme! Un adolescent s-a înecat într-un bazin al centrului de relaxare! Polițiștii consideră că este o moarte suspectă

Tragedie în Balotești! Un adolescent s-a înecat în centrul de relaxare Therme. Minute întregi au încercat echipajele de intervenție să-l salveze, dar totul a fost în zadar
13.02.2022 | 10:10
Tragedie la Therme Un adolescent sa inecat intrun bazin al centrului de relaxare Politistii considera ca este o moarte suspecta
Therme București Foto: Facebook Therme București
ADVERTISEMENT
13-02-2022
08:11

Decesul este considerat moarte suspectă

Polițiștii au catalogat acest deces drept moarte suspectă, deoarece în zona în care tânărul se afla, apa era prea mică.

Din primele informații, acesta ar fi putut să se ridice în picioare ca să respire, având în vedere poziția sa în piscină. Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Ilfov.

Medicii spun că adolescentul a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, fără răspuns. Autopsia va stabili dacă tânărul a murit înecat sau dacă altă condiție medicală i-a adus sfârșitul tragic.

Adolescentul a venit alături de unchiul lui să se distreze la un centru de relaxare Therme din Balotești. A urmat însă o adevărată tragedie.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat în jurul serii de către angajaţii centrului termal cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

ADVERTISEMENT

Tragedie la Therme, în Balotești!

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă, în cauză fiind identificată victima.

Mai multe echipaje medicale au fost direcționate către centru.

Aceștia au efectuat minute în șir manevre de resuscitare pentru salvarea vieţii.

Totul a fost în zadar, din păcate. În ciuda procedurilor aplicate, tânărul nu a răspuns și în cele din urmă doctorii au fost nevoiți să constate decesul.

ADVERTISEMENT

A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru activităţi din competenţă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

ADVERTISEMENT

“Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat, în jurul orei 19:48, de către angajaţii unui centru termal din Baloteşti, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă.

ADVERTISEMENT

În cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care se afla cu un unchi, la respectivul centru de recreere”, au transmis, inițial, reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT