Life

Ramona Păuleanu și fiul ei, din nou pe mâna medicilor: “A fost o noapte grea, după o zi și mai grea”

Ramona Păuleanu a fost nevoită să își petreacă noaptea în spital, alături de fiul său, în vârstă de 9 luni. Luca a fost supus mai multor investigații medicale amănunțite, dar medicii au vești bune.
11.02.2022 | 13:40
Ramona Pauleanu si fiul ei din nou pe mana medicilor A fost o noapte grea dupa o zi si mai grea
Ramona Păuleanu s-a întors în spital cu fiul său. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu a ajuns, din nou, la spital cu fiul său, Luca, pentru câteva investigații amănunțite. Medicii au fost uimiți de puterea micuțului, care a supraviețuit în mod miraculos și continuă să se dezvolte cu rapiditate.

Chiar dacă doar pentru o noapte, vedeta Pro TV a fost spitalizată împreună cu Luca. Băiețelul a avut nevoie de un control medical, pentru ca medicii să poată stabili ce reguli va trebui să respecte Ramona Păuleanu când vine vorba de îngrijirea micuțului.

ADVERTISEMENT

Proaspeții părinți s-au temut că îl vor pierde pe cel mic și, în cele 8 luni petrecute în spital după naștere, medicii i-au anunțat chiar că nu va supraviețui.

Cu toate acestea, după cum spune Ramona Păuleanu, Luca a demonstrat că este un învingător, iar de câteva săptămâni bebelușul se află acasă, alături de părinții și surioara lui.

ADVERTISEMENT

„Dacă totul decurge bine, Luca va avea o noua viață”

Înainte de a merge la spital, Ramona Păuleanu și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram ce urmează să facă și a dezvăluit faptul că are emoții mari, dar că nu lasă acest lucru să o copleșească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

„Mâine mai avem de trecut un mare hop. Ne internăm o zi în spital. Dacă totul decurge bine, Luca va avea o nouă viață, cu mult mai puține limitări, atât pentru el, cât și pentru noi.

ADVERTISEMENT

Am emoții, da, dar sunt atât de convinsa ca o sa fie bine, că nu-s din alea de te copleșesc. Iar el a demonstrat până acum că este învingător în adevăratul sens al cuvântului.

Abia aștept sa începem să exploram lumea asta.”, a scris vedeta Pro TV în descrierea fotografiei în care apare Luca.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au dar vești bune Ramonei Păuleanu. “Nu v-am zis eu ca e superom? “

Fosta prezentatoare meteo a revenit în mediul online după vizita la medic și a dezvăluit că Luca se simte din în ce în ce mai bine, din punct de vedere medical.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

„Nu v-am zis eu ca e superom? A fost o noapte grea, după o zi și mai grea, dar totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar astăzi ne întoarcem acasă.

De fapt, nu bine, neașteptat de bine, uimindu-i inclusiv pe doctori. Dar așa e el, îi tot place sa ne surprindă.”, a declarat Ramona Păuleanu. 

Vă reamintim că fosta prezentatoare meteo de la Pro TV și soțul său, avocatul Adrian Cuculis, au trecut prin momente de coșmar după ce gemenii lor s-au născut prematur.

Băiețelul lor, Luca, a luat o infecție nozocomială din spital și a fost nevoit să stea internat timp de 8 luni și jumătate. Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis și au cerut daune morale în valoare de 1 milion de euro.

 

ADVERTISEMENT