News

Tragedie în Capitală. O femeie a fost înjunghiată mortal de concubinul ei. Agresorul s-a sinucis. Update

O femeie a fost înjunghiată mortal în Capitală chiar de către concubinul ei.
15.06.2021 | 16:00
Tragedie in Capitala O femeie a fost injunghiata mortal de concubinul ei Agresorul sa sinucis Update
ADVERTISEMENT
15-06-2021
12:46

Agresorul a fost găsit de oamenii legii. El s-a sinucis

Bărbatul care a înjunghiat-o pe femeie în plină stradă a fost găsit. El și-a pus capăt propriei vieți, iar oamenii legii l-au găsit decedat, după ce l-au căutat la mai multe adrese.

Anchetatorii au mai anunțat și că tânăra de 23 de ani a fost înjunghiată chiar de față cu mama ei și cu fiica acesteia, în vârstă de patru ani. 

Fostul soț al femeii a spus că știa că nu are o viață bună alături de noul partener. Cei doi erau împreună de șase luni, iar tânăra voia să încheie această relație.

Se pare că s-au certat în ziua de marți, iar bărbatul a reacționat foarte violent, pentru că a consumat alcool.

Caz tragic în Capitală. O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată mortal într-un apartament din Sectorul 6. Agresorul este căutat de Poliție.

Din primele informații, evenimentul a avut loc în pe strada Dreptății. Deplasate la locul incidentului, echipajele de la Ambulanță nu au mai putut să o salveze pe tânără.

ADVERTISEMENT

Femeia prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

O femeie din București a fost înjunghiată mortal. Criminalul, căutat de polițiști

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care informează că femeia a fost agresată în locuință de către iubitul ei. În acest moment, sunt efectuate verificări pentru prinderea agresorului.

Femeia a fost găsită de echipajele de intervenție în stop cardio-respirator. Zeci de minute s-au chinuit medicii să o resusciteze pe femeia înjunghiată. Din păcate, nu au reușit să o salveze.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Poliția Capitalei, în alertă

Potrivit Antena 3, polițiștii bucureșteni sunt în alertă în aceste momente, după ce individul a fugit de la locul crimei.

ADVERTISEMENT

Acesta este extrem de periculos, fiind înarmat cu cuțitul cu care a înjunghiat-o pe tânăra de 23 de ani.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

ADVERTISEMENT