Life

Tragedie în familia Marcelei Fota. Soțul cântăreței de muzică populară a decedat

28.12.2020 | 19:41
Tragedie in familia Marcelei Fota Sotul cantaretei de muzica populara a decedat
ADVERTISEMENT

Marcela Fota trece prin clipe de coșmar, după ce soțul ei a suferit un infarct în această după-amiază și a murit. Partenerul de viață al cântăreței avea 47 de ani.

Soțul interpretei de muzică populară a făcut infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Chiar dacă a fost resuscitat minute în șir, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Marcela Fota se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

Soțul Marcelei Fota a murit

În această după-amiază, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

ADVERTISEMENT

Cel care a suferit un infarct a fost chiar soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota. În vârstă de 47 de ani, acesta nu a putut fi salvat nici după manevrele de resuscitare care au durat ore în șir.

A trecut un an…♥️

Posted by Marcela Fota Oficial on Saturday, 1 February 2020

Poliţişti au întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie adusă în discuție o soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Va avea loc și efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ADVERTISEMENT

 „În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: