Sport

Tragedie în fotbal! A murit în accident de mașină la doar două zile după ce marcase pentru naționala sa. Video

Billel Benhamouda, internațional algerian, și-a pierdut viața într-un accident de automobil în timp ce se întorcea către casă după meciul cu Congo, 3-0, în care înscrisese primul gol la națională.
11.06.2022 | 14:38
Tragedie in fotbal A murit in accident de masina la doar doua zile dupa ce marcase pentru nationala sa Video
Internaționalul algerian Billel Benhamouda și-a pierdut viața într-un accident de mașină la numai câteva ore după ce marcase primul său gol la echipa națională. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Joi, contra celor din Congo, Billel Benhamouda marca în premieră pentru echipa națională. A doua zi, drumul spre casă i-a fost fatal, jucătorul de 24 de ani al lui USM Alger pierzându-și viața într-un cumplit accident rutier.

Ryad Mahrez, cel mai important jucător algerian, i-a adus un omagiu colegului de națională, Behhamouda

Billel Benhamouda a fost titular în meciul amical pe care Algeria l-a jucat contra reprezentativei din Congo. Gazdele s-au impus cu 3-0, iar jucătorul lui USM Alger a înscris, din penalty, în minutul 13, golul de 2-0.

ADVERTISEMENT

A doua zi, a plecat, cu mașina, alături de un prieten, către casa sa din Hajout. Era un drum de numai 70 de kilometri, însă, din păcate pentru el, avea să fie ultimul drum.

Mașina sa s-a izbit violent de un stâlp și a fost complet distrusă. Cu atât mai mult cu cât, după impact, a luat foc. Iar Benhamouda și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

”Ne exprimăm sincerele regrete către familia lui Billel Benhamouda în urma dispariției tragice a acestuia. Sperăm că Allah să-l aibă în pază și să-i acorde mila Sa și un loc în paradis.

Iar familiei răbdare și putere pentru a trece peste acest tragic eveniment”, a fost mesajul lui USM Alger pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Și forul de specialitate din Algeria a postat un anunț despre tragicul eveniment în care și-a pierdut viața Benhamouda. La fel și Dean Ammi, un jurnalist care se ocupă de fotbalul algerian, care a postat și golul pe care jucătorul îl marcase.

Evident, nu a lipsit nici reacția lui Ryad Mahrez, jucătorul lui Manchester City și unul dintre cei mai importanți internaționali algerieni.

ADVERTISEMENT