News

Tragedie în lumea politică. Un primar a murit la doar 37 de ani. Cauza decesului

11.01.2021 | 11:16
Tragedie in lumea politica Un primar a murit la doar 37 de ani Cauza decesului
Tragedie în lumea politică. Un primar a murit la doar 37 de ani. Cauza decesului. Sursa foto: independentonline.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini a lovit în weekendul trecut o comună din județul Ialomița. Primarul localității, în vârstă de doar 37 de ani, a murit în mod fulgerător.

Iulian Ionașcu, ales în premieră edil al localității Gura Ialomiței pe 27 septembrie, s-a stins din viață în mod tragic, duminică, la câteva zile distanță după ce își aniversare ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Localitatea situată în sudul țării pare lovită de blestemul deceselor primarilor. Fostul edil a murit în mai 2020, după ce a suferit de mai multe boli grave.

Un primar din Ialomița a murit la doar 37 de ani

Potrivit presei locale, primarul comunei Gura Ialomiţei a murit pe patul de spital, răpus de un accident vascular cerebral (AVC).

ADVERTISEMENT

Decesul primarului Iulian Ionaşcu, de doar 37 de ani, a survenit duminică, 10 ianuarie, la spital, unde fusese transportat cu două zile în urmă. Edilul suferise un accident vascular cerebral, scrie publicația independentonline.ro.

Acesta a fost ales ca primar al comunei Gura Ialomiţei la alegerile locale din 27 septembrie 2020.  Miercuri, 6 ianuarie, edilul a început să se simtă rău.

ADVERTISEMENT

Ulterior a fost transportat la un spital din Constanţa pentru îngrijiri medicale, acolo unde s-a stabili că suferise cu AVC. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, tânărul primar s-a stins din viaţă duminică, 10 ianuarie.

Cetățenii din Gura Ialomiței, șocați de acest eveniment tragic

Locuitorii din comuna situată în județul Ialomița sunt şocaţi de această veste deoarece au pierdut doi primari în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Predecesorul lui Ionașcu, Cristinel Lambru, a decedat în data de 19 mai 2020. Lambru a murit la spital, din cauza afecțiunilor medicale multiple de care suferea, mai scrie sursa citată.

În ceea ce-l privește pe Iulian Ionaşcu, acesta era căsătorit şi avea doi copii.

”Păcat, am fost cel care l-a îndemnat să candideze, astăzi îmi pare rău ca a încetat din viață. De ziua lui ne-am întâlnit la biserica, ziua Bobotezei, ne-am salutat, felicitat cu ocazia marii sărbători bisericești, fără să știu că în ziua aceea era și ziua lui de naștere.

În astfel de momente ce mai avem de spus? Să nu-l uităm, Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei sale greu încercată”, a scris pe un site de socializare un apropiat al edilului decedat.

ADVERTISEMENT
Tags: