News

America In DOLIU! TRAGEDIE la Casa Albă! I-A MURIT COPILUL!

Tragedie la Casa Alba in urma cu putin timp! Fiul oficialului american a murit, iar toata America este in stare de SOC si deplange trecerea in nefiinta a tanarului!...
01.06.2015 | 00:05
America In DOLIU TRAGEDIE la Casa Alba IA MURIT COPILUL
ADVERTISEMENT

Tragedie la Casa Alba in urma cu putin timp! Fiul oficialului american a murit, iar toata America este in stare de SOC si deplange trecerea in nefiinta a tanarului!

Beau Biden, fiul cel mare al vicepreşedintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la vârsta de 46 ani, a anunţat sâmbătă Casa Albă, relatează AFP. VEZI POZE SUS IN GALERIA FOTO CU COPILUL OFICIALULUI AMERICAN

ADVERTISEMENT

Din păcate, ANUNTAM! După 3 săptămâni de stat în spital A MURIT!!!

“Întreaga familie Biden este cuprinsă de o durere de nedescris. Ştim că spriritul lui Beau va dăuinui în noi — mai ales prin curajoasa sa soţie Hallie şi cei doi copii remarcabili, Natalie şi Hunter”, a subliniat vicepreşedintele american, într-un comunicat.

Beau “a luptat cu cancerul cu aceeaşi integritate, acelaşi curaj şi aceeaşi forţă de care a dat dovadă în fiecare zi din viaţa lui”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intenţionat la un moment dat să candideze pentru Senatul SUA în circumscripţia tatălui său atunci când acesta candida pentru funcţia de vicepreşedinte, dar a ales în cele din urmă să practice dreptul.

Preşedintele SUA Barack Obama şi soţia sa Michelle au prezentat de asemenea condoleanţe familiei Biden. “Ca şi tatăl său, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant şi profund credincios care şi-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur”, a subliniat preşedintele american.

ADVERTISEMENT

ŞOC pe piaţa media!!! DESPĂRŢIRE pentru Teo şi Kanal D!!! Cu ce POST TV a semnat!!!

Acest deces reprezintă o nouă tragedie în familia vicepreşedintelui Joe Biden. Prima sa soţie şi fiica lor, sora lui Beau, au murit în 1972 într-un accident de maşină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Beau şi fratele lui, care se aflau de asemenea în maşină, au supravieţuit accidentului.

sursa: agerpres.ro